Albirea dinţilor: Cum, când şi pentru cine?

De Lumea Femeilor, pe

De câte ori nu ai invidiat starurile? Au o viaţă perfectă şi… o dantură perfectă. Vrei şi tu să ai zâmbetul lor laaarg, seducător! Şi ce te opreşte?
ESTE CONTRAINDICATĂ…
…albirea dentară pentru:
►femei gravide sau care alăptează
►copii sub 14 ani
►persoane care au lucrări
protetice care acoperă toţi dinţii
►molari de minte
►pentru înlăturarea petelor

Stomatologia cosmetică te poate ajuta să ai şi mai multă încredere în tine, să arăţi şi să te simţi aşa cum eşti: perfectă! Albiri dentare, aplicare de bijuterii sau de faţete de porţelan – alege în cunoştinţă de cauză!

Albirea dentară

Este cea mai comună şi frecvent solicitată procedură de stomatologie cosmetică. Poate fi realizată atât în confortul propriului tău cămin, cât şi în cabinetul stomatologic, sub atenta supraveghere a medicului tău dentist. Dar mai întâi trebuie să fie rezolvate (fie şi provizoriu) toate problemele dentare pe care le-ai putea avea.

Faţetele dentare

Sunt indicate în următoarele cazuri: dinţi care prezintă coloraţii persistente şi care nu răspund la nici un fel de tratament de albire, dinţi cu spaţii foarte mari între ei, dinţi excesiv de uzaţi, dinţi cu fisuri pe suprafaţa lor sau carii în imediata vecinătate a gingiei.

Bijuteriile dentare

Sunt aproape la fel de populare şi solicitate ca şi albirile. Poţi alege dintr-o gamă extrem de variată, deoarece pot avea mărimi, forme şi culori diferite. Aplicarea lor se face într-o singură şedinţă, nu presupune înlăturarea smalţului şi este complet nedureroasă.

Discută cu medicul dentist…

…despre metoda care ţi s-ar potrivi, ce te deranjează, în prezent, la dinţii tăi şi cum te aştepţi să arate ei, după tratament. El este cel mai în măsură să îţi (re)dea zâmbetul pe care îl visezi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter