Totul despre videoclipul cu sex şi droguri al Rihannei

De Raluca Cristea, pe

Rihanna ne uimeşte din nou, ca să nu spun ne şochează, cu noul videoclip – ,,We found love” lansat pe 19 octombrie 2011.

De când artista s-a despărţit de Chris Brown toată lumea speculează la fiecare videoclip. Face sau nu vreo referire la relaţia ei cu Chris? Ei bine, de data asta referire mai directă nici că se putea.

În videoclipul ,,We found love” protagonistul – iubitul ei în videoclip – este un boxer şi model foarte hot, pe numele lui Dudley O’Shaughnessy. Surpriză! Modelul seamănă cu Chris Brown şi, ţine-te bine, se spune că este iubitul Rihannei şi in afara platoului de filmare.

De ce este atât de controversat videoclipul Rihannei?

Puţin comic este faptul că videoclipul a întâmpinat probleme încă de la filmare, când un fermier nu a lăsat-o pe Rihanna să filmeze pe pământul lui, pe motiv că este prea dezbrăcată. Oare îi era teamă că nu o să mai aibă recoltă bună dacă artista îi pângăreşte ogorul cu nuditatea ei?

Controversele faţă de videoclipul ,,We found love” s-au înteţit odată cu lansarea de pe 19 octombrie 2011, când publicul a descoperit o Rihanna mai dezinvoltă ca niciodată, dispusă la o dragoste bolnavă, care implică droguri, sex oriunde şi oricând, alcool, tatuaje, petreceri nebune si încălcarea oricăror reguli.

Mulţi s-au grăbit să asocieze clipul cu ideea principală din filmul ,,Requiem for a dream”, unde protagoniştii se pierd într-o spirală a dorinţelor bolnave şi a drogurilor.

Între timp, Rihanna a postat pe contul ei de Twitter următorul mesaj: ,, Acesta este probabil unul dintre cele mai profunde videoclipuri pe care le-am făcut. Este despre dragoste, despre cum dragostea poate să fie ca un drog… asta se înţelege din el”. Avem dreptul să fim sceptici în privinţa profunzimii, nu-i aşa?

Videoclipul ,,We found love”, pe scurt

Beneficiem de un intro spus pe ton grav – epilog al relaţiei eşuate – probabil profunzimea pe care Rihanna o pretinde pentru clipul ei. Un trăznet puternic face transferul spre partea nebună, haotică chiar, a unei relaţii în care nu mai ţii cont de nicio regulă.

Scenele se înşiruie haotic cu o Rihanna care iubeşte nebun, bolnav, face sex oriunde, îşi permite distracţii interzise. Se lasă tatuată de iubitul ei ca semn de posesiune, se ceartă şi se împacă cu sex. Cei doi dansează în grup, în noroi şi scena pare un fel de Vama Veche în stil Rihanna. Beau până la inconstienţă împreună, el devine un alcoolic, vocea conştiinţei strigă şi ea îşi face bagajul şi pleacă.

Unde face sex Rihanna in ,,We found love” şi cât seamănă relaţiei cu Chris Brown?

De ce semănă clipul cu relaţia Rihannei cu Chris Brown? În primul rând pentru că protagonistul seamănă cu artistul, pentru că cei doi se ceartă frecvent şi apoi au parte de sex de împăcare aşa cum se ştie că făceau Rihanna şi Chris şi nu în ultimul rând, pentru că în finalul clipului ea îşi face bagajele şi pleacă, simbol al faptului ca artista a încheiat capitolul Chris B. şi s-a împăcat cu trecutul.

Pentru că face sex în, să zicem, jumătate din videoclip, Rihanna punctează câteva locuri mai mult sau mai puţin bune pentru sex în public dar şi pentru poziţii sexuale intense: face sex în maşină, pe pat, pe podea, în cadă, în faţa geamului, în supermarket.

Tu ai păreri de rău pentru fostele relaţii sau eşti împăcată cu trecutul? Ţi se pare exagerat clipul Rihannei?

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter