Video: ce fel de femei sunt sexy în viziunea masculină

De Stela Moisescu, pe

Pregăteşte-te să rămâi surprinsă! O femeie nu trebuie să semene cu un model de la Victoria’s Secret: să aibă ochi albaştri, buze cărnoase, bust generos…
… şi picioare interminabile. Pentru ca o femeie să fie sexy este îndeajuns să posede câteva calităţi unice, care să o transforme într+o prezenţă memorabilă de la prima vedere.

Cele trei vedete feminine de mai jos posedă astfel de calităţi şi au furat inimile bărbaţilor, deşi noi nu le găsim atât de senzaţionale, dacă încerc să le încadrăm în nişte tipare.

Iată o lecţie inedită despre cum să fii sexy şi unică!

Vanessa Paradis

Nici n-ai spune că Vanessa Paradis se află în fanteziile bărbaţilor de vreme ce îi lipsesc formele voluptoase. În ciuda bustului ei micuţ, ea are însă alte atuuri sexy pe care bărbaţii le remarcă.

Nu doar numele este atrăgător, ci şi posesoarea lui, în viziunea lui Bogdan. El spune că o astfel de femeie te atrage de la prima vedere cu graţia şi fineţea ei.

„Pare genul acela de tipă inabordabilă, care te-ar putea îngheţa cu privirea. Îmi place linia umerilor ei graţioasă. Emană prin toţi porii eleganţă şi rafinament, pe care rar le mai vezi la femei în ziua de azi, fără supărare… Asta îţi trasmite atât cu corpul ei frumos sculpat, cât şi prin modul în care se mişcă.”

Bogdan adaugă totuşi că strungăreaţa şi buzele micuţe sunt un semn de gingăşie, care îi mai taie din alura de gheaţă.

Convinge-te de ce este sexy, văzând materialul video!

Descoperă altă femeie sexy, într-un mod surprinzător, pe următoarea pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter