Trucuri hot şi utile pentru sex pe plajă

De Stela Moisescu, pe

Sexul pe plajă arată foarte ispititor, dar nu este atât de satisfăcător precum pare. Există mai multe lucruri de care trebuie să ţii cont atunci când te aventurezi…
… cu iubitul tău pe nisipul fierbinte.

Iată cele mai utile trucuri pentru ca sexul pe plajă să fie exact aşa cum ţi-ai dorit: cea mai tare experienţă a verii!

În primul rând, nu te gândi doar la scene acelea din filme în care cei doi se sărută pătimaş sub clar de lună. Până să ajungeţi acolo trebuie să găsiţi locul potrivit şi să vă luaţi câteva măsuri de precauţie.

Ia în seamă restricţiile legale. În unele locuri aţi putea fi doar atenţionaţi, dar în alte situaţii puteţi face un drum până la secţia de poliţie. Aşa că fiţi pe fază.

Sexologii vă recomandă să încercaţi sexul pe plajă noaptea. Există într-adevăr dezavantajul că se face răcoare, dar măcar veţi fi mai feriţi.

Luaţi-vă o lanternă la voi. Multe plaje nu sunt bine iluminate noaptea, iar luna de pe cer s-ar putea să nu vă ofere acea lumină magică la care visai.

Nisipul este inamicul nr. 1 al sexului pe plajă, deşi pare atât de fin şi moale. De aceea, este preferabil să faceţi sex pe o pătură groasă.

Noaptea se lasă frigul, aşa că nisipul va fi mult mai rece decât îţi imaginai.

În plus, chiar şi câteva boabe de nisip care ajung pe penisul bărbatului pot face penetrarea foarte dureroasă pentru ambii parteneri, precizează sexologii americani Dan şi Jennifer.

Mai apoi, rănile cauzate de nisip în zona intimă invită bacteriile să se aşeze, iar tu te-ai putea alege cu o infecţie vaginală.

Nu în ultimul rând, firicele de nisip pot cauza şi ruperea prezervativului!

O altă soluţie pentru a combate problemele de mai sus este să alegeţi o poziţie precum doggie-style, care ţine părţile esenţiale departe de sol.

Sexologii vă mai recomandă să folosiţi lubrifiant, chiar dacă nu ai probleme cu lubrifierea, în general. Emoţiile, frigul de afară sau lipsa preludiului ţi-ar putea inhiba lubrifierea naturală.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter