Trucuri simple prin care amâni orgasmul iubitului

De Stela Moisescu, pe

Dacă mai mereu plăcerea ta este subit curmată de iubitul tău care are prea repede orgasm şi adoarme imediat după, e cazul să iei măsuri. Nu-ţi vei descoperi…
… prea curând potenţialul sexual, dacă nu ai suficient timp la dispoziţie să te laşi purtată pe valurile de plăcere…

Poţi amâna momentul în care iubitul tău ejaculează, astfel încât să atingi extazul fără presiunea timpului. Nu trebuie decât să apelezi la câteva trucuri simple şi eficiente!

Pentru început, nu te simţi vinovată… Faptul că încerci să amâni orgasmul iubitului tău îi va spori şi lui plăcerea, pentru că acumulează mai multă tensiune sexuală. Într-un final, când va ejacula, va trăi un orgasm mult mai intens, totul datorită ţie. Iar tu vei avea suficient timp să ajungi la linia de sosire odată cu el!

Iată care sunt trucurile cu care îi amâni orgasmul iubitului tău:

–    Pune în scenă un preludiu cu fantezie. Cu cât amâni mai mult actul sexual, cu atât măreşti şansele de a atinge orgasmul. Propune-i un joc pe roluri: el să fie elevul, sclavul ori doctorul. Ideea e să se dedice plăcerii tale. În acest fel primeşti stimularea de care ai nevoie înainte de sex, fără să-i laşi impresia că el oferă mai mult decât tine. În fond, e normal ca tu să fii mai răsfăţată în pat, dacă el are oricum avantajul vitezei…

–    Apelează la lubrifiant (care te ajută să te relaxezi), prezervative mai groase (îi taie din senzaţii, plus că sunt şi mai rezistente, deci nu mai stai cu grija să nu se rupă) sau chiar geluri care desensibilizează zona pe care sunt aplicate (cum ar fi penisul iubitului tău) – le găseşti în sex-shop-uri.

–    Ocoleşte poziţiile sexuale recomandate bărbaţilor slab dotaţi. Ele oferă un contact prea strâns penis-vagin, aşa că îl fac să se simtă prea bine, prea repede. Alege poziţii sexuale care îi permit lui să îţi stimuleze clitorisul!

–    Un alt truc eficient este să schimbi ocazional poziţiile de sex. Atunci când lucrurile se precipită alege o nouă poziţie de sex. Îl va incita să vadă că preiei controlul şi că ştii cum să îţi provoci singură plăcerea, dar cu ajutorul lui.

–    Nu îl ultimul rând, mişcă-te într-un ritm mai domol. Penetrările rapide sunt cele care îl aduc repede la orgasm. Mergi mai bine pe mâna unor mişcări lente, care îţi şi permit să îţi încordezi mai bine muşchii Kegel în timpul sexului. Astfel, măreşti şansele să atingi orgasmul şi le diminuezi pe ale sale.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter