Trucuri ca să întâlneşti un tip cu bani

De Diana Zagrean, pe

Multe femei visează să cunoască un bărbat înstărit, care să le plimbe în maşini scumpe şi să le cumpere tot ce îşi doresc. Dacă nu cauţi iubire adevărată, ci un portofel gras şi o viaţă fără griji, ai putea să speri la un astfel de bărbat. Vezi câteva trucuri ca să întâlneşti un tip cu bani.
 

1. Ieşi în localurile potrivite

Dacă nu vrei să ajungi la braţul unui biet corporatist, plin de suflet, sexy, dar cu gândul la ziua de salariu, trebuie să ai mare grijă unde ieşi în oraş. Tipii cu bani nu merg în centrul vechi la bodegi şi nici în Herăstrău, pe o bancă nu îşi aşteaptă sufletul pereche. Încearcă un club de golf sau de echitaţie, iar dacă nu ai bani ca să devii membră, cere un tur pentru cei interesaţi, ca să prospectezi piaţa.

2. Evenimente caritabile şi baluri

Dacă nu vrei să porţi rochii de retail toată viaţa ta şi visul tău este să faci vacanţa pe iaht, la Monaco, trebuie să te amesteci cât mai des cu lumea bună. Încearcă să faci rost de o invitaţie la evenimente exclusiviste, cum ar fi licitaţii de tablouri scumpe, petreceri caritabile, expoziţii de diamante, sau baluri la care participă doar crema societăţii. Închiriază sau împrumută o rochie de firmă şi pune-te la punct cu politica externă, ca să ai cum să legi conversaţia.

3.  Destinaţii

Poate că nu îţi permiţi singură o vacanţă la un hotel de 5 stele din Dubai, dar poţi să încerci să tragi de un Martini în lounge, să iei un voucher pentru un spa scump, sau să câştigi o zi într-un centru de înfrumuseţare din Austria. Bărbaţii bogaţi pe acolo se plimbă, nu la all inclusive în Bulgaria.

4. Magazine scumpe

Chiar dacă nu îţi permiţi un coniac de 12 ani învechit în butoi de stejar, asta nu înseamnă că astfel de magazine exclusiviste nu sunt mereu pline de bărbaţi cu gusturi fine şi buzunare pline. Tututn pentru pipă, trabucuri, băuturi scumpe, colecţii de cărţi rare, parfumuri în ediţie limitată, toate aceste bunuri sunt obişnuite pentur tipii pe care îi vânezi. Cere-i sfatul ca să cumperi un cadou pentru tatăl tău. Îi transmiţi că eşti „fată de casă” şi că ştii ce îşi doreşte un bărbat adevărat.

5. Evenimente personale

Nu ai nevoie de invitaţie, pentru că oricum nu aveai una! Evenimente de natură personală, cum ar fi nunţi, conferinţe de business şi petreceri private sunt locul perfect să legi o conversaţie cu un tip plin de bani. Aşteaptă să înceapă evenimentul, pentru a evita contactul cu hostess-ele care te caută pe lista de invitaţi, sau cu cei care vând bilete la eveniment. Te poţi strecura în voie şi lumea e a ta.
Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter