3 tipuri de relaţii de care au nevoie bărbaţii

De Stela Moisescu, pe

De-a lungul vieţii orice bărbat are nevoie de trei tipuri de relaţii, până să trăiască cu o singură femeie fericit până la adânci bătrâneţi. Domnul care ne exemplifică…
… perfect aceste tipuri de relaţii este frumuşelul actor Shia LaBeouf, care a mărturisit în cel mai nou număr al revistei „Details” că DA, a avut o idilă fierbinte şi cât se poate de reală cu Megan Fox, fosta colegă de pe platourile Transformers.

Aşadar, iată care sunt cele trei tipuri de relaţii de care orice bărbat are nevoie pentru a ajunge la o maturitate emoţională, care să-i permită să iubească total!

Relaţia cu o femeie puternică: Shia LaBeouf şi Carey Mulligan

Cea mai importantă relaţia a lui La Beouf este cea cu simpatica actriţă Carey Mulligan. Dulce şi rafinată, ea a reuşit să-l farmece pe Shia.

Deşi s-au despărţit, actorul declară că încă o iubeşte şi „Este o persoană extraordinară şi o actriţă incredibil de talentată. Suntem încă buni prieteni. Nu regret nicio secundă din relaţia cu ea şi cred că şi ea simte la fel. Într-un final şi despărţirea a făcut parte din povestea noastră.”

Uneori bărbaţii sunt intimidaţi de femeile puternice, cu aspiraţii profesionale, care i-ar putea eclipsa în orice clipă. Deşi se vede că o admiră, probabil că Shia avea nevoie pe termen lung de o femeie pe care să o poată domina ocazional, iar Carey este genul de femeie puternică.

3 tipuri de relaţii de care au nevoie bărbaţii

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter