De ce e bine să te gândeşti la alt bărbat în timpul sexului

De Stela Moisescu, pe

Pe unde cutreieră gândurile tale în timpul sexului? Atunci când femeile descoperă că într-adevăr creierul este cel mai erogen organ al lor, încearcă să nu mai…
… fugă cu gândul la rufele din maşina de spălat sau la deadline-ul de la serviciu. Astfel de gânduri îţi ucid orice urmă de orgasm fără milă. Şi cum tu vrei să te bucuri de sexul cu iubitul tău şi să fii o femeie orgasmică, încerci desigur să-ţi concentrezi toată atenţia asupra iubitului tău. Trupul său e perfect, te atinge ca nimeni altul, îl doreşti, dar cumva tot la rufe ţi-e gândul… Ce-i de făcut?

Femeile au un uriaş dezavantaj faţă de bărbaţi. Pentru a atinge orgasmul, noi trebuie să intrăm într-o stare de relaxare totală, să nu mai simţim niciun strop de anxietate, chit că-i oboseala, stresul că nu te va suna a doua zi sau complexul privind celulita… De aici şi reflexul nostru de a închide ochii atunci când începem să ne simţim mai bine.

Ei bine, bărbaţii rămân ancoraţi în peisaj. Când mai deschizi din când în când ochii îl vezi cum se holbează la tine, fiind parcă posedat de plăcere. Şi încă o dată ai ratat linia de sosire.

80% dintre femei au învăţat să fenteze acest eşec sexual. 80% dintre femei, atunci când închid ochii în timpul sexului, încep să se gândească la alt bărbat, ne anunţă un studiu publicat de „The Journal of Sex Research”.

Se pare că patru femei din cinci se gândesc o dată la două luni la alt bărbat în timp ce fac sex cu iubitul. Mai mult, dacă faci parte dintre ele, nu te ruşina şi nu te simţi vinovată! 98% dintre bărbaţi fac la fel!

În plus, nu te speria la gândul că relaţia ta cu iubitul va avea de suferit. Sexologii ne încurajează să avem astfel de fantezii, spunând că ele sunt dovada unei vieţi sexuale satisfăcătoare.

Să ai o fantezie cu alt bărbat în timpul sexului cu iubitul este benefic. Iată de ce:

–    Află că o astfel de fantezie sexuală nu înseamă că relaţia ta cu iubitul este în pericol. Dimpotrivă! Sexologul Ian Kerner consideră că o astfel de fantezie indică prosperitate în viaţa ta sexuală. Atunci când închizi ochii şi ai curajul să îţi imaginezi, de exemplu, că mai este un bărbat cu voi în cameră, înseamnă că îţi permiţi să dai frâu liber instinctelor tale de faţă cu iubitul tău. Este semnul unei bune intimităţi.

–    Mai apoi, astfel de fantezii sunt benefice pentru că au rolul lor în a te excita şi a te ajuta să ai orgasm împreună cu iubitul tău. Sigur nu te simţi ruşinată de fanteziile tale atunci când te masturbezi şi ai orgasm foarte repede. Poţi incorpora fanteziile respective în sexul cu iubitul, pentru a dobândi mai multă sastisfacţie în doi. Este o strategie bună!

–    În plus, atunci când te gândeşti la alte persoane în timp ce faci sex cu iubitul şi îţi creezi scenarii, practic, ai găsit maniera în care să te bucuri de ele, fără să păşeşti strâmb şi să-ţi înşeli iubitul! Desigur, acum nu îţi rămâne decât să-ţi pui imaginaţia la contribuţie pentru a-i găsi şi iubitului tău un rol în fanteziile tale.

Dă click şi află care sunt cele mai comune 10 fantezii sexuale ale femeilor şi ce semnifică ele!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter