Sex: Top trucuri feng shui pentru un orgasm garantat

De Diana Zagrean, pe
Sex

Sfaturi şi reţete secrete despre cum să ai o viaţă sexuală mai activă se găsesc la tot pasul. Adevăraţii experţi în feng shui ştiu însă că această artă înseamnă mai mult decât ordonarea unor obiecte prin casă. Iată cele mai bune trucuri pentru un orgasm garantat de la maeştri orientali.
Localizează centrul sexului fierbinte la tine acasă
Locaţia feng shui a dragostei este situată, după cum probabil ştiţi, în colţul din dreapta sus al pătratului magic. Secretul pentru a găsi corect colţurile este să plasaţi graficul de mai jos pe schema casei, având grijă ca baza pătratului să fie pe aceeaşi parte cu uşa de la intrare.
Sex: Top trucuri feng shui pentru un orgasm garantat
Activează dorinţa
O dată ce aţi localizat fiecare pătrat, vă puteţi apuca de activat zonele care vă interesează. Pentru sex incendiar şi un orgasm zguduitor, puteţi începe prin plasarea unor cristale mici de cuarţ roz (sunt mai bune cele neprelucrate sub formă de sferă sau pandantiv) în zona respectivă. Nu trebuie neapărat să faceţi un altar sau un aranjament complicat, plasarea cristalelor pe mobilier sau pervazul geamului este deajuns.
Sex: Top trucuri feng shui pentru un orgasm garantat
Figurine chinezeşti
Cred că aţi observat deja apariţia unor magazine specializate, atât în Bucureşti, cât şi în ţară. Dacă nu aţi intrat niciodată într-un astfel de shop, este momentul ideal să exploraţi o lume nouă, dominată de figurine norocoase şi Buddha în miniatură. Nu vă lăsaţi păcălite de abilitatea unora dintre comercianţi. Figurinele speciale nu trebuie să fie deloc scumpe sau masive. Pentru a evita kitsch-ul şi o gaură în buget, nu cumpăraţi accesorii feng shui mai scumpe de 20 de lei. Recomand cu căldură raţele mandarine pe şnur roşu (pentru armonie în cuplu) şi pandantivele cu fundiţe şi caractere chinezeşti pentru agăţat în dormitor. Majoritatea sunt foarte mici şi nu costă mai mult de câţiva lei.
Sex: Top trucuri feng shui pentru un orgasm garantat
Închide accesul shar-urilor
Shar-urile sunt energii negative produse de unghiuri drepte şi linii care împung fericirea voastră drept în inimă. Dacă locuinţa voastră este traversată de grinzi sau mobilierul formează linii foarte ascuţite care se îndreaptă fix spre pătratul dragostei, plasaţi strategic o oglindă pe uşa dormitorului. Nu numai că va dubla spaţiul şi va da impresia că respectiva cameră este mai mare, dar va respinge şi toate energiile negative care vor să se bage cu voi în pat.
Sex: Top trucuri feng shui pentru un orgasm garantat
Amor fără arome nu se face
Deşi majoritatea bărbaţilor nu se dau în vânt după un dormitor plin de beţişoare parfumate şi ar fi la fel de mulţumiţi dacă îi aşteptaţi goale, mirosind a gel de duş, nu trebuie să uitaţi de importanţa acestui aspect.
Ca să nu sufocaţi partenerul cu mosc şi fum de santal, până moare toată pasiunea, încercaţi un ulei de masaj cu Ylang-Ylang. Aroma este destul de senzuală, dar fără să îngreuneze fluxurile energetice.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter