Toamna, anotimpul perfect pentru sex. Află de ce!

De Adina Radu, pe
Sex

Soarele apune tot mai devreme, frunzele arămii cad din copaci, temperatura scade uşor, uşor. În acelaşi timp, cei mai mulţi dintre noi parcă au mai mult chef de sex – iar ştiinţa poate dovedi acest lucru. Potrivit cercetătorilor, nivelurile de testosteron şi estrogen cresc în această perioadă a anului.
Dar iată şi alte motive pentru care toamna este un anotimp potrivit pentru a petrece cât mai mult timp între cearceafuri, cu partenerul:
Toamna de obicei plouă mai mult – un motiv în plus pentru care să rămâneţi împreună acasă, să faceţi o cină romantică şi… să lăsaţi lucrurile să curgă normal.
Halloweenul. Cu toate că este vorba de o sărbătoare împrumutată din Statele Unite, în România este celebrat Halloweenul cu petreceri şi baluri mascate. O ocazie să te îmbraci sexy, chiar dacă nu mergeţi la niciun party.
Toamna poţi mânca mere câte vrei. Aceste fructe sunt un foarte bun afrodisiac.
Se creează mai mult suspans atunci când vă dezbrăcaţi unul pe celălalt – pentru că toamna este mai răcoare şi purtaţi mai multe straturi.
Toată lumea arată mai sexy în haine de toamnă. Nu mai este atât de cald, aşa că poţi pune mai multe articole vestimentare pe tine, dar nu este nici chiar atât de frig încât să te înfofoleşti. Îţi poţi construi foarte multe ţinute sexy.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter