Cum să porți cardiganul în această toamnă

De Consuela Stratulat, pe

Toamna este anotimpul potrivit pentru piese de tranzație, precum cardiganul. Vezi cum să îl porți, astfel încât să arăți ca o fashionistă.
Cardiganul poate fi purtat tot anul, dar parcă toamna este anotimpul său. Pe lângă faptul că îți ține de cald, schimbă imediat o ținută simplă în una spectaculoasă. Există câteva modele de cardigan care ar trebui să se numere printre piesele vestimentare de bază.

Cardiganul în dungi

Imprimeul în dungi este unul dintre cele mai populare, așa că nu este de mirare că trebuie să ai un cardigan cu un astfel de model. În zilele în care temperaturile sunt încă plăcute, poartă-l cu un top și o pereche de jeans. Adaugă un colier interesant și vei obține o ținută perfectă pentru toamnă.
Cum să porți cardiganul în această toamnă

Cardiganul cu franjuri

Franjurile se numără printre tendințele acestei toamne, așa că trebuie să ai în garderobă un cardigan cu astfel de detalii. Acest model este perfect pentru festivalurile de muzică sau ieșirile cu prietenii. Îl poți purta cu jeanși sau peste o rochie simplă.
Cum să porți cardiganul în această toamnă

Cardiganul cu animal-print

Animal-print-ul este o altă tendință a acestei toamne și nu avea cum să lipsească de pe pulovere. Modelul lor special adaugă o notă aparte oricărei ținute, iar culorile sunt perfecte pentru toamnă.
Cum să porți cardiganul în această toamnă

Cardiganul asimetric

Cardiganul asimetric dau un aer chic oricărei ținute. Îl poți purta atât cu jeanși sau pantaloni, cât și cu fuste sau rochii. În magazine, găsești toate culorile, dar cel mai bine se potrivesc cele în culori specifice toamnei.
Cum să porți cardiganul în această toamnă
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter