Cum să porți toamna piesele de vară

De Consuela Stratulat, pe

Nu te grăbi să pui deoparte piesele de vară, pentru că sunt foarte multe moduri în care poți continua să le porți și în timpul toamnei. Îți dăm noi câteva idei, dacă nu știi cum să o faci.
În timpul verii, porți bustiera singură, cu o pereche de pantaloni sau fustă cu talie înaltă sau pe sub un maieu transparent. Odată ce temperaturile încep să scadă, trebuie să găsești o variantă mai călduroasă, care să îți permită să expui puțină piele. Optează pentru un pulover cu porțiuni transparente, pe care să îl porți deasupra bustierei.
Cum să porți toamna piesele de vară

Crop-top-ul

Crop-top-ul a fost una dintre vedetele verii și a fost ușor de purtat mai ales cu pantaloni sau jeanți cu talie înaltă sau fustă midi. Pentru toamnă, poartă-l pe deasupra unei rochii cămăși, pentru un aer modern și interesant.
Cum să porți toamna piesele de vară

Rochia tip furou

Rochia tip furou a fost piesa de rezistență a acestei veri. Purtată cu teniși ziua și cu tocuri noaptea, a fost una dintre cele mai drăguțe tendințe. Nu trebuie să o pui bine în dulap, pentru că o poți purta, în această toamnă, peste o bluză pe gât. Completează-ți ținuta cu o pereche de ciorapi groși și botine.
Cum să porți toamna piesele de vară

Fusta asimetrică

Fusta asimetrică a fost pe val în această vară și a fost purtată cu tricouri sau topuri fără mâneci. Toamna aceasta, poart-o peste o rochie evazată. Marginea voluminoasă a rochiei se va vedea foarte bine, pe sub rochia asimetrică.
Cum să porți toamna piesele de vară

Topul vaporos

Topul vaporos este una dintre piesele de bază din timpul verii. Îl porți purta și toamna, pe sub un pulover asimetric, despicat în părți.
Cum să porți toamna piesele de vară
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter