Cum să porți portocaliul în această toamnă

De Consuela Stratulat, pe

Una dintre culorile acestei toamne este portocaliul. Pentru că este o nuanță aprinsă, va adăuga dinamism oricărei ținute, însă trebuie să ai grijă cum o porți. Află cum să poți portocaliul în această toamnă, pentru a arăta ca o fashionistă.
Portocaliul are puterea de a-ți da energie și a-ți îmbunătăți starea de spirit. Te poate face să arăți minunat, însă dacă nu știi cum să o porți, poți crea un adevărat dezastru vestimentar. Dacă ai tenul palid, nu trebuie să porți această culoare aproape de fața ta, pentru că îți va accentua paloarea. Alege, în schimb, accesorii portocalii, precum pantofi, genți sau curele.
Dacă ai pielea deschisă, optează pentru nuanțe deschise de portocaliu, mai puțin electrizante.
Cum să porți portocaliul în această toamnă
Femeile cu părul închis la culoare și ten măsliniu sunt norocoase, pentru că vor arăta grozav cu orice nuanță de portocaliu. Poți vedea cât de bine ți se potrivește această culoare printr-un test simplu: apropie de față ceva portocaliu și vezi dacă tenul se luminează sau, dimpotrivă, arată palid și fără strălucire.
Hainele portocalii trebuie purtate cu alte nuanțe neutre, precum gri, alb maro sau negru.
Cum să porți portocaliul în această toamnă
Machiajul trebuie, de asemenea, să fie natural, așa că evită nuanțele aprinse de ruj sau de fard.
Dacă nu îndrăznești, încă, să porți portocaliu, poți opta pentru imprimeuri cu această nuanță. Odată ce te vei obișnui, vei începe să cumperi haine într-o singură culoare.

Trucuri de care să ții cont cânt porți portocaliu

Nimic nu scoate mai bine în evidență portocaliul decât o geacă de blugi. Dacă vrei o ținută feminină, poartă geaca de blugi cu o rochie portocalie și o pereche de botine maro.
Dacă nu vrei să pară că te pregătești de Halloween, evită să porți portocaliul cu negru. Cele două culori merg împreună doar pe imprimeuri, când sunt combinate cu alte nuanțe.
Cum să porți portocaliul în această toamnă
Oricât de interesantă ar fi această culoare, evită să o porți din cap până în picioare. O rochie portocalie arată minunat, dar nu vei obține același efect, când vei purta două piese separate, în această nuanță. Dacă ai un costum portocaliu, sparge monotonia cu un top alb și pantofi nude și ai obținut o ținută perfectă pentru muncă.
Portocaliul arată grozav cu alb, iar dacă vrei să ai o ținută impecabilă, accesorizeaz-o cu navy-blue.
Cum să porți portocaliul în această toamnă
Vezi în galeria foto cum poartă vedetele această culoare.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter