Trend alert: rochia roșie. Cum să o porți

De Consuela Stratulat, pe

Rochia roșie se numără printre tendințele acestei toamne, după ce designerii celebri au inclus-o în colecțiile lor de toamnă. Înainte să urmezi, însă, această tendință, află cum să porți corect rochia roșie.
Rochia roșie nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei, în special datorită efectului pe care îl are asupra oamenilor. Psihologii chiar vorbesc de „efectul rochiei roșii”, după ce au demonstrat că atât bărbații, cât și femeile, le consideră mai atrăgătoare pe cele îmbrăcate în roșu.
Rochia roșie te face imediat centrul atenției, așa că asigură-te că ai atitudinea potrivită și arăți încrezătoare.

Cum cumperi rochia roșie potrivită

Cel mai important este să găsești nuanța de roșu potrivit tenului tău. În plus, trebuie să știi că, pentru zi, sunt potrivite și rochiile roșii cu imprimeuri, dar pentru seară, trebuie să rămâi la o singură nuanță. Roșul se potrivește foarte bine cu pielea palidă, dar și tenul închis la culoare arată bine cu această nuanță, mai ales dacă are tonuri portocalii.
Dacă ești mică de înălțime, rochia roșu aprins este cea mai potrivită pentru corpul tău, dar poți opta și pentru modele cu imprimeuri. Femeile cu câteva kilograme în plus ar trebui să poarte nuanțe mai închise de roșu.

Cum să porți rochia roșie în această toamnă

Rochia roșie este una dintre recomandările designer-ilor pentru toamna 2014. Poart-o cu geaca de piele și botine ziua, iar seara optează pentru sacouri sau jachete elegante. Pentru birou, un cardigan va arăta perfect peste rochia roșie. Vezi în galeria foto câteva idei de ținute cu rochia roșie.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter