Sex: Semne că nu eşti deloc bună la pat

De Adina Radu, pe
Sex

Mulţi ar spune că sexul nu poate fi prost, pentru că până la urmă e… sex. Dar nu este chiar aşa, ci sunt mai mulţi factori incluşi care determină dacă actul este bun sau nu. Cum poţi ştii dacă eşti bună la pat?
Se uită ciudat la tine
Fix atunci când începi să faci mişcările pe care le păstrezi de obicei ca să impresionezi, partenerul tău începe să se uite ciudat la tine. Nu înţelege ce vrei să faci şi pare chiar un pic speriat de tine în acele momente. Dacă se uită întrebător, mirat sau terifiat, opreşte-te din ce faci.
Începe să râdă
Nu este frumos să te bufnească râsul nici înaintea partidei de sex, nici după şi mai ales nu în timpul. Dacă îl apucă râsul în timp ce încerci să-l satisfaci, ori se gâdilă foarte tare, ori faci ceva cu totul greşit. Oricât de confortabil vă simţiţi împreună, sexul nu ar trebui să fie atât de amuzant.
Sex: Cei mai bine dotaţi bărbaţi faimoşi
Te inspiri de la Animal Planet
Dacă unul dintre canalele tale preferate de la televizor este Animal Planet – sau oricare canal pe care se difuzează vieţile animalelor –  şi te inspiri adesea din modul lor de a face sex, probabil că viaţa ta sexuală lasă de dorit. Chiar dacă tu te simţi bine, probabil partenerul tău nu vrea să facă sex cu un membru al regnului animal.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter