De ce sunt buni la pat bărbaţii timizi

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:47

Bărbaţii timizi pot fi exasperanţi, şarmanţi în felul lor, dar mai ales pricepuţi în aşternut. Vezi de ce sunt buni la pat bărbaţii timizi

Sunt buni la pat pentru că nu sunt buni la vorbă

Orice bărbat care a început viaţa uşor complexat, timid şi care nu a avut mare experienţă cu femeile este super atent şi conştiincios.
Ceea ce se poate dovedi o adevărată comoară în aşternut. Dacă este stresat să nu dea greş, te va mângâia cu mare atenţie, te va săruta dulce şi fără vânătăi.

Timid nu înseamnă că nu este pasional

Timiditatea înseamnă că îi este greu să se exprime în public, că se teme de eşec şi de momente ruşinoase şi că preferă intimitatea ieşirilor în grup.
Asta nu înseamnă că atunci când sunteţi singuri este la fel de legumă ca în societate, ba chiar dimpotrivă. Mulţi bărbaţi timizi sunt de-a dreptul nişte armăsari în pat.

Tace şi face nu este doar un mit

Despre timizi există mai multe legende, zicători şi vorbe cu haz din popor. Le ştii şi tu, cu mutul şi pământul, cu tace şi face şi ştie ce face, etc.
Toate aceste vorbe de duh nu au apărut din senin. Chiar dacă tipul cel nou este puţin timid, să nu crezi că nu ştie să se mişte şi să te atingă, doar pentru că nu este cel mai vorbăreţ bărbat pe care l-ai întâlnit.

Timizii sunt delicaţi

Un bărbat timid este, de obicei şi foarte delicat. El nu te va jigni, nu te va abuza în niciun fel şi te va atinge numai cu puful cel mai fin.
De fapt, bărbaţii timizi sunt amanţi buni şi pentru că sunt grijulii şi pasionaţi de detalii. Un timid este atât de conştient de propriile defecte, încât nu se va uita niciodată la celulita ta, te va atinge mult şi tandru, pentru că este recunoscător că te are.
Sursa foto cuplu timid: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter