„Jocuri” în public care îl excită

De Revista Unica, pe
Sex

Cum să-l faci să ajungeţi cât mai repede acasă, unde-i cald şi bine şi nu vă deranjează nimeni? Alege un plan!
Nu, nu vrem să ne referim la sexul în locuri publice, deşi nu-i neapărat o idee rea. Decât că poate n-o să dureze atât cât ţi-ai dori. Avantajul ar fi că e foarte intens – asta dacă te excită ideea că oricând te-ar putea surprinde cineva. Dar ca să combini doar beneficiile, foloseşte ieşirea voastră ca pretext pentru a-l excita atât de tare încât să nu mai aibă decât un singur gând: să ajungă cât mai repede cu tine acasă!

O masă plicticoasă

Nu există aşa ceva, decât dacă nu eşti o natură jucăuşă. Poţi să intuieşti de la început cum vor sta lucrurile, aşa încât premeditează totul. Pentru început, ocheşte felurile afrodiziace şi pune-i-le în farfurie iubitului. Apoi, ai mai multe opţiuni: poţi să-i trimiţi sms-uri fierbinţi ca şi când ai fi foarte preocupată de o problemă de afaceri. Dacă ai norocul să fii aşezată faţă în faţă cu el, poţi să-l mângâi pe sliţ pe sub faţa de masă.

Gestul suprem Du-te la toaletă, scoate-ţi bikinii şi strecoară-i în palma lui, discret. Va fi obsedat de tine şi de ce-o să-ţi facă acasă!

Barca pe valuri

E o zi călduroasă, e ora amiezii şi pare să n-aibă chef de nimic? Invită-l în parc, închiriaţi o barcă. Da, e plin de bărci pe lac; nicio şansă să ai parte de intimitate. Orice ai face, vede toată lumea – cu atât mai excitant. Ai curaj să faci trei secunde topless? Până se prind ceilalţi, eşti îmbrăcată la loc, iar iubitul tău deja are un subiect de gândire. Sharon Stone a făcut istorie cu scena în care îşi
încrucişează picioarele fără nimic pe dedesubt: poţi s-o încerci şi tu, din colţul tău de barcă, sub ochii lui.

Gestul suprem. Plimbă-te de-a lungul bărcii şi cade-i în braţe „din greşeală“. A nimerit cu nasul în decolteul tău? Ooff! Trebuie să vă întoarceţi acasă…

Discoteca e prea mică

Toată lumea se exhibă în club. N-o să fie nicio surpriză pentru el – pentru nimeni – o fată care dansează un pic mai unduios. Nici să faci show nu poţi, decât dacă eşti sigură că s-ar mândri cu tine în ipostaza asta. Un pic de panică l-ar putea pune pe jar, dacă tu te mişti singură şi nu chiar pe lângă el. Ar observa privirile concurenţilor şi se ştie că pe bărbaţi concurenţa îi activează.

Gestul suprem. Dansează tandru cu o fată. Schiţează pe ea gesturile pe care ai vrea să le faci pentru el, însoţite de nişte priviri fără echivoc. Fantasma va funcţiona sigur când rămâneţi în doi.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter