Ce spune despre el limbajul trupului din timpul sexului

De Stela Moisescu, pe

Poţi afla cât de îndrăgostit este de tine un bărbat în funcţie de gesturile pe care le face în timpul sexului. Mulţi bărbaţi îşi arată adevăratele sentimente în dormitor,…
… pentru că odată ce sunt excitaţi acţionează impulsiv. Dacă eşti curioasă ce semnificaţie poartă gesturile sale din pat, citeşte mai departe.

Vei descoperi totul despre iubitul tău în funcţie de limbajul trupului pe care îl foloseşte în timpul sexului!

În principiu, ar trebui să vezi ce fel de limbaj al trupului comunică intenţii serioase din partea lui şi sentimente profunde, dar şi ce fel de gesturi şi mişcări denotă că este doar fizic atras de tine.

Iată cum distingi semnele iubirii de cele ale atracţiei în funcţie de limbajul trupului său:

1. Cel mai sugestiv semn că iubitul tău este îndrăgostit lulea de tine, nu doar fizic atras, ţine de modul în care te priveşte.

Semne rele: dacă de-a lungul partidei de sex te priveşte cu poftă, în mod clar te doreşte. Un semn rău este însă când constaţi că zâmbeşte doar cu jumătate de gură. Acest zâmbet denotă ca se preface amorezat, când de fapt vrea doar sex.

Semne bune: când se uită fix în ochii tăi îţi va atinge şi faţa ocazional, iar dacă şi tu te uiţi profund în ochii lui va căuta să se apropie de buzele tale.

2. Un alt semn de luat în seamă ţine de cum se sincronizează trupurile voastre în timpul sexului.

Semne rele: există doar atracţie fizică, fără prea multe implicaţii sentimentale, dacă bărbatul de lângă tine regizează partida de sex şi schimbă poziţiile de sex fără cursivitate, ci doar ca să le bifeze în lista lui mentală.

Semne bune: limbajul trupului care comunică şi afecţiune este cel în oglindă. Iubitul tău va încerca să se sincronizeze cu mişcările tale, aşa că va căuta să alterneze poziţiile sexuale în funcţie de cum vede că reacţionezi tu pe parcurs. Dacă ţine la tine, nu va spulbera magia trecând de la o poziţie care ţie îţi place mult la una total diferită. Va căuta să lege poziţii asemănătoare între ele, pentru a sparge monotonia.

3. Modul în care te atinge spune şi el multe despre ce simte pentru tine.
 
Semne rele: un bărbat care îşi ţine mâinile acasă şi se axează doar pe… latura penetrativă este mai interesat de plăcerea lui fizică decât de iubita lui.

Semne bune: atunci când iubeşte, nu-şi poate lua mâinile de pe tine şi caută să te atingă astfel încât să îţi sporească plăcerea. Un semn bun, care arată că te iubeşte este faptul că îţi copiază atingerile. Dacă tu îţi treci mâna prin părul lui sau îl strângi uşor de braţe, îţi va imita şi el gestul!

4. Săruturile lui îţi devăluie exact ce simte el pentru tine

Semne rele: un bărbat care este interesat doar de sex, te va săruta doar pe punctele cheie, cum ar fi buzele şi sânii. O va face într-un mod cât mai sexual, deci cât mai franţuzesc… Muşcăturile nu lipsesc nici ele din peisaj.

Semne bune: un bărbat care este implicat şi sentimental va alterna aceste săruturi pătimaşe cu unele mai romantice. De exemplu, te va săruta uşor în colţul gurii, pe frunte, iar în timp ce faceţi sex îţi va săruta porţiunea corpului la care are acces în acele momente. Astfel de săruturi denotă că te adoră sub toate formele.

Decodifică-i limbajul trupului şi din restul relaţiei, cu un click!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter