Test de numerologie: Sunteţi compatibili sexual?

De Stela Moisescu, pe

În timpul sexului partenerii de cuplu manifestă un fenomen de contopire erotică, care se resimte atât fizic, cât şi emoţional. Desigur, nu orice cuplu se bucură…
… de o asemenea intimitate…

Vezi care este potenţialul de contopire dintre tine şi iubitul tău, efectuând testul contopirii numerologice, care vă indică cât de compatibili sunteţi în plan sexual.

Cum faci testul?

O simbolistică aparte o poartă ziua în care v-ţi născut.

Să zicem că tu te-ai născut pe data de 25, iar iubitul pe data de 8. Redu la o singură cifră data ta de naştere: 2+5=7. Data iubitul tău, care e formată dintr-o singură cifră, rămâne neschimbată: 8.

Acum contopiţi-vă zilele de naştere, adunându-le: 7+8= 15 (adunaţi-le până când obţineţi o singură cifră); 1+5= 6 Aceasta este cifra compatibilităţii voastre sexuale!

Iată semnificaţiile cifrelor de compatibilitate sexuală:

1: cifra aceasta simbolizează luptă şi dorinţă de afirmare. În plan sexual vă este destul de greu să rezonaţi. Aveţi dificultăţi în a face compromisuri doar de dragul celuilalt, astfel că multe fantezii şi dorinţe tind să rămână nesatisfăcute.

2: cifra aceasta simbolizează o iubire ideală. Între voi s-a creat un magnetism special. Reuşiţi să vă treziţi unul altuia dorinţa cu o singură atingere. În pat vă lăsaţi duşi de val în totalitate! Amândoi sunteţi uimiţi de naturaleţea cu care obţineţi cele mai tari senzaţii.

3: cifra aceasta simbolizează pasiunea. În pat sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar atracţia este la cote maxime. Vă plac partidele de sex spontane, dar şi weekend-urile petrecute în pat. Aveţi grijă ca acest aspect să nu le umbrească pe celelalte, mai ales dacă vă doriţi o relaţie serioasă.

4: cifra aceasta simbolizează prietenia. Vă înţelegeţi din priviri, dar compatibilitatea dintre voi este mai degrabă una platonică. Vă leagă o prietenie deosebită, dar nu neapărat o puternică atracţie sexuală.

5: cifra aceasta simbolizează aşteptări şi frustrări. Partidele voastre de sex de la începutul relaţiei au fost scurte şi vulcanice, căci pasiunea aprindea repede fitilul plăcerii. Pe parcurs însă este dificil să vă sincronizaţi, pentru că vă cresc aşteptările, dar nu sunteţi dispuşi să oferiţi prea mult.

6: cifra aceasta simbolizează o dependenţă. Pur şi simplu vă adoraţi, iar în pat acest lucru se vede cu ochiul liber. Vă copleşiţi cu gesturi tandre, vă faceţi declaraţii fierbinţi şi ştiţi când să fiţi gentili, şi când vulcanici. În timpul sexului intraţi într-o lume doar a voastră, în care celebraţi atât atracţia, cât şi iubirea care vă leagă!

7: cifra aceasta simbolizează lipsa de încredere. Deşi sunteţi compatibili în plan sexual, aveţi de rezolvat anumite slăbiciuni personale, care tind să se răsfrângă asupra vieţii de cuplu. Este important să comunicaţi foarte deschis şi să căpătaţi încredere unul în celălalt. Doar aşa partidele voastre de sex nu vor mai fi stângace.

8: cifra aceasta simbolizează competiţia. Sunteţi ca doi poli opuşi care se atrag. Nu se ştie însă pentru cât timp. Diferenţele dintre voi creea multe partide de sex inedite, dar şi multe dispute. De voi depinde să găsiţi mereu o punte de legătură care să vă aducă satisfacţia.

9: cifra aceasta simbolizează plăceri trecătoare. În pat ies scântei, pentru că între voi există o atracţie irezistibilă. Este, însă, genul acela de pasiune, care îşi pierde farmecul destul de repede. Aşadar, e cazul să investiţi destul de mult, pentru a vă menţine interesul treaz unul pentru celălalt.

Dă click şi află ce fel de relaţie aveţi în funcţie de numele voastre!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter