Cum păstrezi vie atracţia sexuală în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe

Ai atins acel prag critic în care nu mai eşti sigură că iubitul tău este atras de tine? Observi că este distant, stresat ori absent, iar tu nu reuşeşti să-i trezeşti…
… interesul aşa cum o făceai odată. Parcă a devenit imun în faţa şarmului tău…

Este dovedit ştiinţific că starea de îndrăgostire ofileşte cu timpul. Dacă apelezi însă la diverse trucuri, poţi înflori relaţia cu iubitul tău şi sexual şi emoţional! Mergi pe sfaturile astrologilor care ţin cont de preferinţele bărbaţilor în funcţie de zodie.

Iată cum păstrezi vie atracţia sexuală dintre voi doi în funcţie de zodia iubitului tău!

Berbec

Bărbatul Berbec este copilul zodiacului, deci simte nevoia ca relaţia cu iubita să rămână mereu tânără şi distractivă. Aşa că are nevoie de o doză uriaşă de imprevizibilitate. Surprinde-l cu experienţe noi şi nu lăsa ca zilele săptămânii să semene între ele.

Taur

Ai noroc cu nativul zodiei Taur, care adoră confortul unei relaţii stabile! De fapt, femeile schimbătoare, care îl iau prin surprindere, îl cam sperie. El are nevoie de o parteneră loială, care să-i ofere siguranţă. Totuşi, surprizele culinare şi masajele erotice îi fac mare plăcere.

Gemeni

E greu să-i menţii interesul treaz, pentru că acest nativ îşi schimbă des gusturile. Ca să fie atras de tine mereu, oferă-i libertatea de a face ce vrea, când vrea. Astfel, îl vrăjeşti pentru că îi arăţi că nu eşti „posesivă, ca celelalte femei.” Dacă ştii să-l faci din vorbe ai altă bilă albă de la el.

Rac

Racul va fi prea ocupat să te adore, ca să se plictisească de tine. Odată ce iubeşte sincer îşi deschide inima într-un mod profund. Te va copleşi cu toată atenţia lui. Ca să-i menţii această stare, răsfaţă-l cu gesturi de afecţiune şi mici surprize romantice, ca să fie sigur pe sentimentele tale.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter