Ce îi trece prin minte când te vede dezbrăcată

De Stela Moisescu, pe

Ai avut curajul să-l întrebi pe iubitul tău ce părere are despre trupul tău? În timp ce unele femei nu o fac pentru că le este teamă de răspuns, altele află răspunsul,…
… dar nu îl cred. Ce-i drept, foarte puţini bărbaţi ar răspunde la această întrebare cu un „adevăr dureros”. Cei mai mulţi ar opta pentru un compliment sau pentru un răspuns scurt şi vag. Pe de altă parte, ce fel de bărbat ar aduce în patul lui o femeie de care nu se simte atras?

Dacă tinzi să nu-i crezi complimentele sau nici nu i-ai cerut părerea, poţi afla ce observă în general bărbaţii atunci când îşi văd iubita dezbrăcată.

În primul rând modul în care tu te vezi diferă de cum te vede un bărbat. Este lesne de înţeles că imaginea ta din oglindă este diferită de cea pe care o are el în faţa ochilor. Diferenţa este şi fizică, şi psihologică. Tu te-ai studiat de-a lungul timpului, cu bune şi rele, iar el, acum, te vede pentru prima oară. Nu are sens să crezi că ce ţie nu-ţi place la corpul tău va fi remarcat şi, mai apoi, judecat şi de el.

S-ar putea ca în ochii lui să nu pari nici prea slabă, nici prea grasă. S-ar putea să adore aspectul tău silfid şi vulnerabil, sau, la polul opus, să fie fascinat de coapsele tale generoase, care te fac atât de feminină în ochii lui. Cât despre celulită, prea puţini bărbaţi se arată vădit deranjaţi de ea. Perfecţiunea nu este atât de atrăgătoare precum frumuseţea autentică. Acesta ar fi şi motivul pentru care ne îndrăgostim unii de alţii, cu tot cu imperfecţiunile noastre.

În al doilea rând, pentru bărbaţii contează atitudinea! Atracţia nu apare la simpla vedere a unui trup dezgolit. Atracţia este provocată de posesorul trupului respectiv. Dacă te mândreşti cu feminitatea ta, nu-ţi este teamă să porţi ceva sexy şi să te dezgoleşti… cu lumina aprinsă, el va rămâne vrăjit de imaginea de ansamblu. Iar defectele nici nu apar în peisajul din faţa ochilor lui.

În al treilea rând, pentru bărbaţi este important contactul cu trupul tău! Aşa se explică cum de iubitul tău se grăbeşte să dea jos de pe tine lenjeria aceea foarte sexy, pe care tu ai dat o avere, de parcă e un copil care desface un cadou. Pentru ei contează enorm şi cum interacţionează cu ceea ce văd, aşa că cel mai probabil, nu-ţi studiază sânii prea mici, ci abia aşteaptă să pună mâinile şi buzele pe ei.

Nu în ultimul rând, ce-i trece prin minte când, în sfârşit, te vede în toată splendoarea ta ar putea suna în felul următor: „Ce norocos sunt că se dezbracă pentru mine şi că e toată a mea!” Sigur este încântat de turnura evenimentelor şi se simte mândru că numai el are acces la ceea ce vede!

Dă click şi află la ce se gândesc bărbaţii în timpul sexului!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter