Dragoste şi sex: 5 minciuni din filme, demascate

De Adina Radu, pe

Cele mai proaste sfaturi despre dragoste, iubire şi sex le poţi găsi în filmele romantice. Nu doar comedii, nu doar cele serioase, ci în majoritatea filmelor în care cei doi protagonişti se îndrăgostesc de cum se zăresc şi prin orice încercări ar trece, dragostea rămâne mereu la fel de puternică.
De fapt, în viaţa reală, lucrurile nu stau deloc aşa, iar filmele de acest gen nu fac decât să strice, într-un fel relaţiile autentice – nu avem ce vedem la televizor, deci probabil nu simţim dragostea adevărată, iar acest lucru ne poate frustra destul de mult. Iată ce minciuni sunt demascate:
Opusurile se atrag
O femeie puternică şi independentă cel mai probabil nu va fi atrasă de un artist care trăieşte de pe o zi pe alta, decât dacă ea simte nevoia să se comporte ca o mamă şi să-l „sponsorizeze” până când acesta va ajunge un personaj de renume. Se poate întâmpla ca la început să existe o pasiune între ei, dar relaţia se erodează şi în schimb apar frustrările şi până la urmă, despărţirea. Mai degrabă, oamenii care se aseamănă se atrag mai mult decât cei care au comportamente total opuse.
Dragoste la prima vedere
La prima vedere apar interesul sexual şi entuziasmul, nu dragostea. Fluturaşii pe care îi simţi în stomac nu sunt urme ale iubirii, ci hormonii care aleargă de nebuni în organismul tău şi datorită cărora simţi atracţia faţă de celălalt. Dragostea apare abia atunci când începi să cunoşti mai bine persoana de lângă tine şi după ce aţi trecut prin diferite întâmplări împreună.
Copiii vă apropie
Sunt unele cupluri care cred că dacă fac un copil sau doi, problemele lor vor fi şterse cu buretele. Asta funcţionează doar în filme, pentru că un copil nu face decât să complice problemele care există deja într-un cuplu. Apariţia unui copil nu poate salva un mariaj, decât aparent, pentru că la început toată atenţia membrilor se concentrează asupra bebeluşului, însă discuţiile pot reapărea în orice moment. Să faci un copil atunci când eşti nesigură de relaţia ta este mai degrabă un joc la loto.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter