Cine a făcut primul pas în relația dintre Maria Constantin și Robert Stoica

De Unica.ro, pe

Recent, în mediul online, interpreta de muzică populară Maria Constantin a publicat prima imagine alături de iubitul ei, Robert Stoica. Solista este reținută când vine vorba despre viața sa intimă. Cu toate acestea, artista a început să se afișeze mai des la brațul lui Robert.

Invitați în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Maria și Robert au vorbit despre relația lor. Pe 12 martie 2021, în ziua în care solista a împlinit 34 de ani, Robert i-a oferit în dar un buchet de trandafiri și un inel, însă nu de logodnă. Cuplul nu se grăbește să ajungă la altar.

„Nu vorbim despre logodnă sau despre altceva pentru că iată că este și perioada asta [a pandemiei] și nu știu, nici dacă am vrea să facem un eveniment, n-aș vrea, totuși, să-l fac cu 10 persoane”, a mărturisit Maria.

Cine a făcut primul pas în relația dintre Maria Constantin și Robert Stoica

„Am mai vorbit despre treaba asta [despre căsătorie]. Mai așteptăm. Suntem ca și luați”, a completat Robert. „Eu asta am zis. Indiferent că suntem sau nu căsătoriți, el este luat”, a adăugat Maria.

„Considerăm, chiar dacă nu suntem căsătoriți civil sau religios, că suntem o familie. Pentru simplul fapt că nu ne-am certat deloc până acum, pentru că ne înțelegem, pentru că este o relație normală, ceea ce mi-am și dorit foarte mult.”

„Noi femeile sperăm întotdeauna la acea dragoste perfectă din filme. Iată că eu mi-am găsit-o, până la urmă”, a mai spus Maria. În relația cu Robert, interpreta de muzică populară a fost cea care a făcut primul pas.

„Eu am fost cea care și-a luat inima în dinți și a fost pe sistemul: «Mă placi sau nu mă placi?»”, a mărturisit Maria în emisiunea Teo Show. Maria și Robert s-au cunoscut la un eveniment.

Citește și:

Pippa Middleton, toată un zâmbet după nașterea celui de-al doilea copil

Alessia, fiica cea mare a Amaliei Năstase, bursieră la o prestigioasă școală de arte din Paris

Actrița Bella Thorne și iubitul ei s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă?

„Ne potrivim. Chiar suntem pe aceeași undă amândoi”, a mai spus Robert la Vorbește Lumea. „Tocmai, nu am făcut nimic special. A fost totul natural. Totul a venit de la sine. Nu am forțat nimic, asta este cel mai important”, a completat Maria.

Artista a mai fost căsătorită în trecut de două ori

Maria Constantin a fost căsătorită de două ori. Prima oară cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă. Fosta perechea și-a oficializat relația în anul 2007 și are împreună un fiu, Codrin (10 ani).

Ulterior, solista s-a căsătorit cu regretatul om de afaceri Marcel Toader. Cei doi au divorțat în luna ianuarie a anului 2018. Fostul jucător de rugby s-a stins din viață în august 2019, în urma unui stop cardiac. O perioadă, artista a format un cuplu cu fostul jucător de fotbal Dacian Varga.

Foto: Instagram; Captură YouTube Teo Show

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter