Ce îl excită în funcţie de temperament

De Revista Unica, pe
Sex

Te gândeşti la soluţii ca să să scoţi la iveală tot ce e mai bun din el? Află la ce afrodiziac reacţionează.
Simţi că ţi se înmoaie picioarele numai când se uită la tine, te dă pe spate cu ideile lui fanteziste în pat sau te cuprinde toată, în aşa fel încât simţi că nicun rău nu te poate atinge? Cum e iubitul tău?
Medicina ayurvedică indiană crede că există trei tipologii principale de bărbaţi. Al tău va avea calităţi din fiecare, dar unele vor fi predominante. Află care sunt acelea şi dă-i… jăratic! Există plante speciale pentru fiecare tipologie, care, pe lângă efectul afrodiziac, trezesc şi calităţile fiecărui tip.

Cuceritorul rafinat

Cu el poţi să vorbeşti mult şi bine, despre orice. Nu se teme de complicaţiile tale feminine, pentru că le înţelege prea bine. Simte exact când trebuie să facă primul gest care să te arunce fix în braţele lui. Niciodată nu greşeşte ritmul, iar dacă face o mişcare care te doare, îşi dă seama instantaneu. Descoperă spontan poziţii noi şi foarte savuroase. Când faci dragoste cu el, ai senzaţia că ţi se dizolvă forma fizică şi devii zborul însuşi. Îţi scrie poezii şi ţi le declamă în gura mare, în plină stradă. E un romantic irezistibil, nu e de mirare că n-ai mai vrea să-l laşi din mână. Îţi face tot timpul surprize, dar ai grijă! Pentru ca izvorul fascinaţiei lui să nu sece niciodată, nu-i arăta în totalitate cât de tare ţi-a topit inima.

Bărbatul cu ochii de foc

După cum îi spune şi numele, te hipnotizează din priviri. Iei foc sub ochii lui şi e foarte greu să-i spui „Nu“. Şi dacă i-ai spune, nu e genul pe care să-l sperie aşa ceva, chiar dimpotrivă.
Cu cât te opui mai tare, cu atât te vrea mai mult. E genul care suportă un milion de fiţe şi nu se lasă până nu te seduce. Cu el n-ai nevoie de cine ştie ce preludiu, pentru că are „ceva“ care aproape că te face să-l rogi să te ia. Dacă vrei să faci dragoste cu încetinitorul, să savurezi fiecare mişcare, nu ţi-ai găsit omul. Lui îi place ritmul alert şi e înnebunit să te audă gemând cât mai tare. Dacă îţi promite că vei avea opt orgasme, nu se lasă până nu se ţine de cuvânt! Te poţi baza pe el, dar numai dacă ştii să-l ţii mereu în priză. Lui nu-i plac femeile docile sau sedentare. Iar câte o subtilă criză de gelozie, din când în când, îi stârneşte orgoliul…

Domnul calm, calm, calm…

Nu încerca să-l enervezi, nu vei reuşi. Ba, mai mult, până la urmă o să te molipsească şi pe tine cu starea lui. De regulă, este foarte puternic – ştii tu, genul de „uriaş bun şi protector“. E foarte fidel şi devotat; dacă ai pus mâna pe un asemenea bărbat, poţi spune că eşti o norocoasă. Cu toate că îl stârneşti greu, când ai reuşit să o faci, fii sigură că eşti odihnită şi vitală, pentru că se opreşte foarte greu. E deschis faţă de experimente, doar că o să vrea să experimenteze muuult… Preferă un ritm egal, aşa că nu vei avea probleme să atingi câte orgasme doreşti, câtă vreme a învăţat mişcarea. Şi mai are şi aerul lui protector şi puternic, care te face să simţi că nimic rău pe lume nu te poate atinge dacă eşti cu el. Cum să nu vrei să-ţi petreci toată viaţa alături de el? Dacă l-ai convins că tu eşti ceea ce el are nevoie, cu greu ai putea să-l faci să creadă altfel.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter