Care sunt beneficiile vinului roşu? Acum există şi cel ecologic!

De Unica.ro, pe

Este un bun afrodisiac, iar dacă îl vei consuma cu moderaţie acesta va deveni aliatul tău pentru prevenirea bolilor de inimă, a accidentelor vasculare cerebrale sau chiar a cencerului. Nu e nevoie decât de un pahar de vin roşu pe zi pentru a îmbunătăţi niveul colesterolului bun din organismul tău şi o bună funcţionare a sănătăţii inimii.
Evident, la un pahar de vin roşu poate fi asortată cu succes şi o ciocolată neagră, cu un conţinut ridicat de cacao, despre care specialiştii spun că nu îngraşă absolut deloc.

Dar să revenim la vinul roşu. Cercetătorii au descoperit că resveratrolul, un compus care se găseşte în coaja boabelor de struguri este o adevărată oază de sănătate pentru oricine. Bolile de inimă sunt ţinute la distanţă, iar tumorile devin mult mai sensibile la radioterapie dacă cel care suferă de o astfel de boală va consuma un pahar de vin roşu pe zi.

Un studiu al cercetatorilor americani demonstrează că un pahar de vin roşu consumat pe zi măreşte şansa de viaţă a femeilor care suferă de cancer mamar, boală cu care se confruntă azi, din păcate, foarte multe femei.

Vinul roşu băut mai ales la cinele romantice

Dacă te întrebi ce nu se va demoda niciodată la o cină romantică, îţi răspundem fără nicio îndoială că acesta este vinul roşu şi evident dragostea care pluteşte în aer…  Important este să fie aromat, de bună calitate şi să nu dea dureri de cap. De asemenea, despre vinul roşu mai putem spune că este băutura magică foarte potrivită chiar şi pentru o mică şuetă, însă nu uita să îl consumi cu moderaţie, pentru că altfel te poţi confrunta cu reacţii adverse.

Pentru că studiile sunt la mare modă, mai ales cele americane, am mai ales unul care cu siguranţă face orice bărbat foarte fericit. S-a demonstrat că vinul roşu este dezinhibant şi relaxant, iar femeile care îl consumă vor avea un apetit sexual mult mai ridicat.

Vinul ecologic din Spania face furori

Produsele ecologice sunt pretutindeni, important este să ştii care sunt de calitate superioară dacă nu vrei să fii dezamăgit în alegerea ta. Azi vei găsi într-un magazin cu produse bio foarte multe soiuri de vinuri eco. Unul dintre ele, despre care toată lumea spune că ar fi foarte bun e vinul produs în Castilla la Macha din Spania, din struguri 100% ecologici. Are o aromă aparte, iar acest lucru l-a făcut celebru chiar şi peste hotare.

Citeşte de ce ar trebui să bei un pahar de ceai verde pe zi pe www.ecotrend.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter