Călătorii TV Travel: Ce afrodisiace găseşti în jurul lumii?

De Teodora Lozan, pe
Sex

O vacanţă este prilejul ideal pentru o escapadă din cotidianul sufocant, iar un tur în jurul lumii este o experienţă pe care toată
lumea trebuie să o încerce măcar o dată în viaţă.
Plimbările lungi pe străzile romantice, un tur al celor mai frumoase atracţii turistice, călătoriile cu vaporul şi drumeţiile pe colinele şerpuite îţi fac corpul să vibreze şi creează premisele unei vacanţe memorabile. Totuşi, aventura nu trebuie să se oprească aici. Nopţile lungi pot fi umplute de extaz alături de partener, după ce experimentezi câteva afrodisiace senzuale din jurul lumii.

Ciocolata, afrodisiacul universal

Probabil cel mai aclamat afrodisiac, gustul dulceag al ciocolatei nu numai că îţi gâdilă papilele gustative, dar are şi un efect uşor euforic. Acest mic răsfăţ adorat de femei conţine aceeaşi substanţă chimică pe care o produce si creierul uman atunci când suntem îndrăgostiţi sau fericiţi. Multe ţări din Europa au dezvoltat o adevărată cultură din ciocolată şi şi-au creat un renume internaţional. Și pe bună dreptate. Cine nu tânjeşte după o bucăţică de ciocolată belgiană sau elveţiană?

Mai multe informaţii pe blogul Ciprian a fost acolo, susţinut de CIprian Enea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter