Cum îţi mai exciţi iubitul? Iată câteva arome care-l pot înnebuni

De Adina Radu, pe
Sex

N-o să-ţi vină să crezi, dar este foarte simplu să-i stimulezi centrii sexuali ai iubitului cu ajutorul unor mirosuri foarte simple şi… care se găsesc cu uşurinţă în bucătării. Iată ce au descoperit oamenii de ştiinţă de la un centru de cercetare din Chicago.
Lavanda şi plăcinta de dovleac
Studiul efectuat de Smell and Taste Treatment and Research Foundation a arătat că cele două arome, combinate, îi excită foarte tare pe bărbaţi. Dacă nu ai timp să te apuci de gătit înainte să ajungă partenerul tău acasă, poţi avea acelaşi efect şi dacă aprinzi câteva lumânări parfumate, cu miros de lavandă şi de dovleac.
Vanilia
Vanilie

Bărbaţii sunt atraşi de mirosul de vanilie, iar actriţa Jennifer Love Hewitt chiar se foloseşte de acest truc. Vedeta poartă în geantă un parfum de vanilie cu care se dă mai ales când trebuie să iasă în oraş cu persoane de sex masculin: „Mai demult mi-am dat cu acest parfum şi patru bărbaţi mi-au spus că miros extraordinar”, a mărturisit Jenn.
Popcorn
Cum îţi mai exciţi iubitul? Iată câteva arome care-l pot înnebuni

Sună straniu, da, dar cercetătorii susţin că mirosul de floricele îi excită pe bărbaţi. Nu mai aştepta, invită-ţi iubitul la film în seara asta.
Merele verzi şi scorţişoara
măr verde

Este fapt deja cunoscut că merele verzi sunt un afrodisiac, ca şi scorţişoara. Fie că îţi împrospătezi locuinţa cu aceste parfumuri, fie că le porţi pe piele, aşteaptă-te la un efect imediat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter