Sex: 4 trucuri care te transformă în amanta perfectă

De Lumea Femeilor, pe

Rutina şi plictiseala nu au ce căuta în viaţa ta de cuplu! Surprinde-l! Incită-l! Provoacă-l! Lasă inhibiţiile deoparte, fii creativă şi adu din nou pasiunea în relaţia ta
Eşti cam dezamăgită când te gândeşti la viaţa ta de cuplu? Seara, te plângi de oboseală, de grijile
casei şi nu ai chef de nimic?
Partenerul tău nu ştie ce să-ţi mai spună să-ţi intre în voie şi adesea îl enervezi cu dispoziţia ta. Nu te culca pe o ureche! Aminteşte-i de femeia de care s-a îndrăgostit!

Uită de oboseală!

Gata cu lenea şi cu nemulţumirile! Bucură-te că ai cu cine să treci şi prin perioade dificile şi relaxează-te! Chiar dacă nu ai mulţi bani la dispoziţie, mici schimbări poţi face. Schimbă-ţi coafura, ţine dietă, în caz că te-ai îngrăşat, cumpără-ţi lenjerie sexy, fă-i surprize şi nu te mai plânge de orice problemă apărută!

Fără inhibiţii!

Nu te mai gândi atât la ce e de făcut! Treci la acţiune! Ai atâtea variante. Trimite copiii o vreme la bunici sau plecaţi doar voi într-o mică escapa-dă. Relaxează-te şi provoacă-l la tot felul de jocuri în doi. Redescoperă plăcerea de a sta numai cu el şi de a face orice, fără vreo constrângere.

O NOUĂ ATITUDINE

Părăsiţi perimetrul dormitorului şi încercaţi senzaţii noi. Aveţi atâtea locuri de explorat prin casă sau mai ales atunci când sunteţi în vacanţă. Un pic de adrenalină vă va stârni plăceri nebănuite. Lasă prejudecăţile, fii seducătoare, provocatoare şi mai sexy ca oricând. Vei uita de toate problemele.

JOCURI ÎN DOI, DEPARTE DE CASĂ

Schimbă decorul, chiar şi pentru o seară! Dacă nu ai bani să pregăteşti un weekend incendiar, scoate-l din casă! Invită-l în oraş. Îmbracă-te sexy şi provoacă-l la tot felul de discuţii despre voi doi. Cu siguranţă, când vă întoarceţi acasă, nu veţi mai deschide televizorul pentru a vedea vreun serial.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter