Sex: Cele mai stupide scuze ca să nu poarte prezervativ

De Mia, pe

Nu contează cât de sexy este, cât de uimitor se poartă şi cât de încins este momentul încât parcă nici tu nu mai vrei să-i spui să-şi pună un prezervativ. Nu face greşeala asta – prezervativele vă protejează de sarcini nedorite, dar şi de cele mai multe boli cu transmitere sexuală. Vezi ce scuze folosesc bărbaţii ca să scape de această corvoadă.
„Femeia trebuie să ia anticoncepţionalele”
Sexul se face în doi şi orice rezultat nedorit este din vina şi responsabilitatea amândurora. Nici femeile nu sunt singurele responsabile, însă nici bărbaţii nu sunt cei care ar trebui să se ocupe exclusiv de acest lucru. Dacă poţi folosi metoda calendarului pentru a evita sarcinile, bolile cu transmitere sexuală, virusurile şi infecţiile nu funcţionează la fel.
Sex: Cele mai stupide scuze ca să nu poarte prezervativ
„Se simte mai bine fără prezervativ”
Este adevărat, în unele cazuri bărbaţii simt mai puţină plăcere când poartă prezervativul, însă în ultimii ani metoda anticoncepţională a avansat destul de mult. Acum puteţi găsi prezervative care să vă îmbunătăţească experienţa amândurora, iar scuza lui deja nu mai este de actualitate. Înainte să accepţi să faci sex fără protecţie, gândeşte-te cât de rău te-ai simţi să ţii herpesul sub control pentru tot restul vieţii.
Sex: Nu ştiai că poţi face şi asta cu lubrifiantul tău

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Foto 1: Shutterstock
Foto 2: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter