Top 4 cele mai amuzante reclame interzise la prezervative

De Mia, pe Ultimul update Marți, 05 mai 2015, 16:31
Sex

Reclamele la prezervative care vor să aibă „viaţă lungă” pe micile ecrane sunt destul de plictisitoare, în timp ce cele mai creative sunt interzise la scurt timp de la apariţie. Din fericire avem Internetul, unde sunt păstrate toate comorile, inclusiv cele mai amuzante reclame pentru aceste produse.
Este important să porţi prezervativ de câte ori faci sex, fie că este o aventură de-o noapte sau o partidă de amor cu iubitul de lungă durată. Trebuie să te protejezi atât de sarcinile nedorite, cât şi de bolile cu transmitere sexuală pe care le poţi contracta.

Responsabilitate în doi

În cuplu, protecţia este responsabilitatea amândurora, nu doar a femeii care nu vrea să rămână însărcinată sau a bărbatului care nu vrea să devină tătic după o noapte de distracţii. În plus, ruşinea nu ar trebui să existe atunci când oricare dintre cei doi parteneri – sau amândoi – merge să cumpere prezervative de la magazin sau farmacie. Aceste idei sunt transmise şi de reclama următoare, interzisă în ţara de origine, Australia. Nu există nuditate explicit, iar cei implicaţi în… situaţie se comportă ca şi cum achiziţionarea prezervativelor este un lucru perfect normal.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter