Sex: Ce faci dacă nu renunţă nici la tine, nici la amantă?

De Libertatea pentru femei, pe

Are amantă, dar nu vrea să renunțe nici la tine? Ce ar fi de făcut? Pentru a răspunde la aceste întrebări ar trebui să știi care e motivația lui.
Este o situație de criză din care vei ieși cel mai bine dacă îți ții cumpătul și nu izbucnești nervos. Este foarte greu, dacă nu chiar imposibil, așa că poate ar fi bine să vorbești cu o persoană de încredere căreia să-i spui tot și să te poți plânge în voie. Mai poți face plimbări în aer liber în care să-ți și lămurești gândurile și să te calmezi și doar după aceea să vorbești cu el.

De ce nu vrea să se despartă

Este bine să afli ce vrea de la tine și de ce nu vrea să renunțe la cealaltă, pentru a ști ce să faci mai departe sau cum să procedezi dacă îl vrei înapoi. Uită-te în urmă și vezi care a fost momentul când ați început să vă îndepărtați unul de celălalt. Vezi ce greșeli ai făcut și tu și ce se mai poate îndrepta. Stați de vorbă sincer, fără ascunzișuri sau acuzații și vedeți ce se mai poate repara.

Nu uita că ești și femeie

Amintește-i și lui asta fără vorbe. Îmbracă-te atractiv, dar nu fi tot timpul accesibilă pentru el. Ar fi bine să ai și preocupările tale separate, viața ta și să nu pară că vrei să te agăți cu disperare de el. Dacă vede că te poți descurca și singură, va fi cu atât mai bine. Atunci când pari neajutorată și disperată te va ține în șah mult timp, chiar dacă se decide să rămână cu tine. Ar putea să se distreze cât vrea știind că se poate întoarce oricând la tine. Dacă însă vede că îi scapi printre degete și el dorește să rămână cu tine, se va grăbi să te recucerească.

FRUSTRAREA, GREU DE STĂPÂNIT

„Fiecare soție își asumă în această situație decizia de a rămâne sau de a divorța. Dacă relația extraconjugală durează deja de ceva vreme, îi va fi mai greu să își recâștige bărbatul. În plus, încrederea va fi zdruncinată. Primul lucru pe care l-ar avea de făcut femeia care se află într-o astfel de poveste și dorește să-și recâștige soțul este să-și țină în frâu frustrarea și furia. Este greu să se poarte frumos cu el când simte că de fapt i-ar da cu ceva în cap, dar doar așa poate avea o șansă să-l recucerească. În cazul în care ei se despart, dar cu timpul el renunță la amantă și vrea să se împace cu ea, o sfătuiesc să fie de acord doar după o perioadă de probă. În ceea ce privește încrederea în sine a soției înșelate, recomand să facă terapie pentru a învăța să nu se mai învinovățească și să-și vadă adevăratele calități.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter