Cum arată iubitul lui Helena Bonham Carter. Este cu 21 de ani mai tânăr decât actrița

De Unica.ro, pe
Helena Bonham Carter și iubitul ei, Rye Dag Holmboe, au fost foarte atenți cu aparițiile lor publice, dar de data aceasta au fost surprinși pe străzile din New York în ipostaze foarte tandre. 

După despărțirea de celebrul regizor american, Tim Burton, în 2014, Helena Bonham Carter a încercat să își țină viața personală cât mai departe de ochii presei. Se pare că actrița britanică a renunțat totuși la propriile reguli, de dragul iubitului ei cu 21 de ani mai tânăr, scriitorul Rye Holmboe. Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre pe străzile New York-ului.

Starul din „Alice în țara minunilor” și seria Harry Potter, care a împlinit zilele trecute 53 de ani, s-a arătat extrem de îndrăgostită de bărbatul în vârstă de 32 de ani. În timpul plimbării, aceasta și-a îmbrățișat și sărutat iubitul, fără să-i pese că se află într-un loc public.

Helena Bonham Carter și Rye Holmboe s-ar fi cunoscut vara trecută, la nunta unui prieten comun. Ceea ce părea un simplu flirt s-a transformat într-o relație în toată regula, după cum mărturisește un apropiat al actriței: ”Toată lumea a crezut că este vorba de un flirt, dar se pare că lucrurile s-au încins” a spus acesta.

”Unii oameni sunt surprinși că Helena a găsit pe cineva mai tânăr, din alt domeniu, în timp ce alții sunt mai puțin suprinși pentru că ea face tot timpul lucruri neașteptate”, a mai spus sursa pentru tabloidul britanic.

Helena Bonham Carter a avut o relație de 13 ani cu Tim Burton

Nu este pentru prima oară când actrița face lucruri neconvenționale, dacă ne gândim la relația ei cu Tim Burton, ce a durat 13 ani, timp în care cei doi au locuit la Londra în case vecine, dar separate. Ei s-au despărțit în 2014, dar au rămas prieteni, de dragul copiilor pe care îi au împreună: Billy Raymond, născut în 2003, și Nell, născut în 2007.

De când l-a cunoscut pe Burton, în 2001,  considerat unul dintre cei mai talentați regizori americani, Helena Carter a jucat în toate filmele regizate de acesta, cum ar fi „Pestele cel mare/ Big Fish” (2003), „Charlie si Fabrica de Ciocolata/ Charlie and the Chocolate Factory” (2005), „Sweeney Todd: Barbierul diabolic din Fleet Street/ Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street” (2007) si „Alice in Tara Minunilor/ Alice in Wonderland” (2010), prestație care i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur.

Helena Bonham Carter și-a făcut debutul în cinematografie cu pelicula „A Pattern of Roses”. A devenit cunoscută publicului larg pentru rolurile sale din seria Harry Potter. A fost nominalizată la Premiile Oscar pentru rolul Kate Croy din filmul „The Wings of the Dove” și o nominalizare la premiile BAFTA, pentru rolul Enid Blyton din filmul „Enid”. A mai fost nominalizată la Oscar și în 2011, la categoria ‘Cea mai bună actriță într-un rol secundar”, cu filmul „The King’s Speech”.

Sursă foto: Hepta.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter