Sex: Cum să-i oferi un orgasm de neuitat prin stimulare manuală

De Amelia Matei, pe

Pare uşor să-l aduci la orgasm prin simpla stimulare manuală. Dar dacă vrei să-i oferi un orgasm de neuitat trebuie să te pregăteşti pentru o partidă de sex un pic mai condimentată. Iată ce ai de făcut.

Pregăteşte-ţi mâinile şi „ustensilele”

Ai grijă ca unghiile să fie tăiate scurt şi bine pilite. Ar fi foarte frustrant pentru el ca, aflându-se în pragul orgasmului, să simtă o înţepătură pe gland. De asemenea, ai grijă ca palmele tale să fie fine şi lipsite de bătături. Înainte să începi asigură-te că ai lângă tine tot ce-ţi trebuie, de exemplu lubrifiantul.

Îmbracă-te sexy

Pe bărbaţi îi stimulează ceea ce văd la fel de mult ca ceea ce simt. Sigur i-ar plăcea să te vadă goală, dar măcar de data aceasta surprinde-l cu o lenjerie sexy, satinată. Din când în când, atinge-i testicolele sau interiorul coapselor. Va adora atingerea delicată şi răcoroasă a satinului pe pielea lui.

Încearcă tehnici de bondage!

Nu trebuie să treci la sado-maso! Foloseşte o eşarfă de mătase sau o cravată de-ale lui şi leagă-i doar mâinile, dându-i de înţeles că nu are voie să se mişte. Gândul că este dominat va fi extrem de excitant pentru el.

Nu neglija testicolele

Sigur că punctul de interes este penisul, dar nu trebuie să neglijezi testicolele. Orice atingere în această zona îl va excita peste măsură. Poţi să le mângâi, să le masezi sau să le atingi uşor cu limba.

Stimulează-i perineul

Cu un deget bine lubrifiat, masează-i zona dintre anus şi penis. Astfel îi stimulezi prostat, o mişcare foarte excitantă pentru el. Continup acest masaj şi în timpul orgasmului pentru a-i oferi unul cu adevărat intens.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter