Stimulare manuală: 5 tehnici pe care trebuie să le încerci!

De Adina Radu, pe Ultimul update Marți, 22 august 2017, 10:35
Sex

Masajul penisului, stimularea manuală sau „hand-job” poate fi o modalitate grozavă de a-ţi satisface iubitul, fie că este doar parte din preludiu sau actul sexual în întregime.

Presiune

Cu o mână trage pielea penisului înspre bază iar cu cealaltă strângi uşor corpul penisului în diferite zone – apăsând în puncte diametral opuse – doar pentru câteva momente.

Masajul glandului

Cu o mână ţine penisul îndreptat în sus şi cu palma celeilalte masează-i glandul (sau capul penisului). Schimbă direcţia din când în când şi foloseşte mult lubrifiant.

Mângâieri

În timp ce penisul erect stă pe abdomenul lui, cu o mână joacă-te cu testiculele sale, iar cu podul palmei al celeilalte mâini mângâie-i organul, încet şi senzual.

„Muls”

Începi de la baza penisului: îl prinzi în palmă pe care o duci în sus, până la capul penisului. Când ajungi sus, îi dai drumul, dar imediat începi aceeaşi mişcare cu cealaltă mână – ca şi cum ai mulge un uger.

Penetrare continuă

Începi de la gland, cu o mână bine lubrifiată. Îi laşi penisul să-ţi penetreze pumnul iar când ai trecut cu mâna de capul penisului, repeţi mişcarea cu a doua.
Foto:Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter