Sex: Foot-job sau cum îl stimulezi cu picioarele

De Adina Radu, pe
Sex

Nu avem picioare doar pentru a merge cu ele, ci pot fi folosite pentru tot felul de alte activităţi, cum ar fi si cele sexuale. Foot-job-ul este o activitate ce constă în satisfacerea partenerului cu picioarele – aşa cum hand-job-ul presupune stimularea lui cu mâinile.
Înainte de a te aventura să-ţi satisfaci iubitul cu tălpile, trebuie să urmezi câţiva paşi importanţi de igienă. Piatra ponce nu trebuie să lipsească din toaletă, pentru că trebuie să îndepărtezi toată pielea moartă. La fel, trebuie să îţi tai unghiile şi să fii atentă să nu rămână colţuri ascuţite ce l-ar putea răni, apoi să îţi hidratezi picioarele foarte bine şi să nu uiţi de lubrifiant.
Poziţionarea este importantă când vrei să te joci cu picioarele, în principal pentru că poţi obosi foarte uşor dacă nu stai comod şi până îţi găseşti ritmul. Ai putea încerca astfel: el stă pe marginea unui scaun şi tu pe spate, sub el. El trebuie să ţină picioarele desfăcute, iar tu îi prinzi penisul între tălpi. Sau el poate sta în picioare, iar tu întinsă pe spate în pat, cu picioarele ridicate.
Dacă vrei să încerci aşa ceva, mai întâi discută cu partenerul – mai ales în cazul în care el nu este genul spontan.
Foto:Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter