Sex: 5 accesorii ciudate de adus în dormitor

De Diana Zagrean, pe

Nu trebuie neapărat să te plictiseşti cu partenerul tău sau să fii sado-maso ca să încerci metode mai puţin ortodoxe de satisfacere a dorinţelor în pat. Dacă ai o minte deschisă şi nu ai uitat că atunci când faci dragoste cu iubitul tău trebuie să te mai şi distrezi, încearcă cele 5 accesorii ciudate de adus în dormitor.
Cârlige de rufe
Sex: 5 accesorii ciudate de adus în dormitor

Dacă vreţi să vă distraţi un pic şi să încercaţi ceva nou, de ce nu cârlige de rufe. Cu puţină imaginaţie, mult umor şi toleranţă la durere, vă puteţi tachina cu mult spor cu ajutorul acestor simple obiecte casnice. Numai aveţi grijă să nu vă învineţiţi.
Castravete Fabio
Sex: 5 accesorii ciudate de adus în dormitor

După multe glume şi multe insinuări, am ajuns la concluzia că celebrii castraveţi lungi numiţi (nu ştiu exact din ce motive, probabil soiul) Fabio pot avea…întrebuinţări sexy. Spre surprinderea mea am aflat că dacă utilizaţi un prezervativ, proaspeţii castraveţi pot primi valenţe de amanţi înfocaţi. Dacă iubitul sau soţul e plecat în delegaţie, sau pur şi simplu nu vă permiteţi momentan un dildo, puteţi apela cu încredere la prietenul nostru verde. Dacă nu merge, o salată plină de vitamine va rezolva dilema fără prea multă bătaie de cap.
Electroşocuri
Sex: 5 accesorii ciudate de adus în dormitor

O altă metodă surprinzătoare de obţinut plăcerea poate fi un aparat cu mini-electroşocuri. Nu vă gândiţi la cele foarte periculoase, din filmele americane, folosite pentru prinderea răufăcătorilor. Există şi la noi variantele mult mai soft, cu voltaj scăzut, pentru auto-apărare. Dacă nu vă ştiţi cu probleme la inimă sau nu vă deranjează un pic de curent electric prin sfârcuri, de ce nu? Nu e nicio problemă dacă se dovedeşte o experienţă neplăcută, îl puteţi păstra pentru aniversările uitate sau nopţile în care a stat până târziu cu băieţii.
Uscător de păr
Sex: 5 accesorii ciudate de adus în dormitor

Iar o să sune ciudat, dar se pare că unii oameni simt o plăcere incredibilă atunci când părţile lor intime intră în contact cu jeturi de aer cald. Ştim toate de aventurile cu cuburi de gheaţă şi cele cu apa caldă a duşului, dar eu una, aer cald nu am încercat. Curioasă? Majoritatea oamenilor au în case cel puţin un astfel de dispozitiv electrocasnic, deci dacă nu vă place, îl puteţi oricând retrograda la clasica lui întrebuinţare.
Mărgele
Sex: 5 accesorii ciudate de adus în dormitor

Tot de prin auzite am aflat că mărgelele pot oferi senzaţii tari sexului…puternic. Dacă de bile anale şi vibratoare sau prezervative cu striaţii am mai auzit şi noi, mărgelele par atât de inofensive că habar nu aveţi ce efecte puteţi obţine. Tehnica specială constă în înfăşurarea (blândă) a şiragului respectiv în jurul penisului şi rularea mărgelelor sus-jos pentru o stimulare manuală ca la carte. Trebuie să aveţi mare grijă să nu ciupiţi pielea foarte sensibilă şi ca mărgelele alese să nu aibă model sau striaţii care pot răni respectiva zonă.
Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter