Sex: Cât de bine ştii să-l stimulezi manual?

De Adina Radu, pe
Sex

Că sunteţi încă la partea de preludiu sau că este chiar actul erotic în sine, satisfacerea manuală a partenerului a fost adesea trecută cu vederea. Ţi se pare un lucru prea simplu sau că nu-şi are rostul? Mai gândeşte-te o dată…
Stimularea manuală – sau hand-job – este un act foarte sexy, pe care nu orice femeie ştie să-l facă atât de bine. Ai nevoie de un pic de lubrifiant pe bază de apă, o poziţie comodă şi multă imaginaţie pentru a-ţi satisface iubitul.
Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să aplici lubrifiantul pe penisul său, apoi înfăşoară-ţi degetele în jurul lui şi plimbă-ţi mâna încet, dar sigur, de sus în jos.

Varietatea e unul dintre ingredientele principale

Schimbă viteza – mişcă-ţi mâna ba mai încet, ba mai repede – şi acordă-i multă atenţie şi capului penisului, care este foarte sensibil. Poţi folosi ambele mâini, în tandem: pe a doua foloseşte-o să te joci cu testiculele lui.
Tot aşa, îi poţi stimula cu degetele perineul (zona dintre scrot şi anus). Zona este extrem de sensibilă şi trebuie să foloseşti mişcări delicate şi el va ajunge astfel mai repede la orgasm.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter