Sex: Noul iubit are o BTS. Ce faci mai departe?

De Mia, pe

Ai început o relaţie nouă, vă simţiţi bine împreună şi aţi hotărât că a venit momentul să faceţi sex. Totuşi, înainte de asta el îţi mărturiseşte că a avut sau că are o boală cu transmitere sexuală. Ce faci mai departe?
Înainte să fugi mâncând pământul în direcţia opusă, află mai multe detalii despre starea lui de sănătate, despre ce boală venerică este vorba şi ce vă sfătuiesc medicii să faceţi.
Sexul oral nu este în regulă
Unele boli sexuale pot fi transmise şi prin sex oral – cum ar fi gonoreea sau herpesul genital. Ai mai puţine şanse să iei herpes dacă nu i-au apărut vezicule, însă nu este imposibil.
Prezervativ, întotdeauna
De fiecare dată când faceţi sex, nu uitaţi să puneţi prima oară prezervativul. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie de ajuns, dacă este vorba de herpes, spre exemplu, şi i-au apărut vezicule la baza penisului şi în jur. Aproximativ 62 de milioane de oameni din întreaga lume iau gonoree, într-un an. Dacă în timpul preludiului se întâmplă să te atingă în zona intimă cu penisul, tot există şanse să iei boala. Mai mult, poţi lua o boală venerică, precum HIV sau hepatitele B ori C dacă eşti expusă la sângele lui. În principiu, fiecare BTS trebuie tratată cu mare grijă.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter