Sex: 3 lucruri pe care poate nu le ştiai despre bărbaţi

De Unica.ro, pe

Îţi iubeşti partenerul şi ai impresia că deja cunoşti absolut totul despre el, dar cu toate acestea, din timp în timp, el face câteo chestie care te lasă cu gura căscată. La asta nu mă aştepta îţi spui şi încerci să îţi explici ce şi cum. Pe de altă parte, acelaşi bărbat, te-a obişnuit cu o mulţime de atenţii şi drăgălăşenii care la început te copleşeau însă după o vreme parcă a uitat că exişti. Stai liniştită.
Masculii au un cu totul alt cod de reguli în ceea ce priveşte relaţiile şi, de aici, un alt fel de a se comporta în cazuri în care tu, ca femeie, nici nu îţi imaginezi că se poate altfel. Nu poţi însă să îl schimbi şi nici nu trebuie să încerci acest lucru. Ceea ce poţi face este doar să îi înţelegi comportamentul şi să nu o iei razna de fiecare dată când face ceva ce ţie ţi se pare deplasat. Iată câteva sfaturi:

Cu cât este mai stabilă şi mai serioasă relaţia, cu atât mai puţin efort va depune partenerul tău.

Pe când eraţi la începutul relaţiei, probabil că te copleşea cu mici atenţii, cadouri, venea deseori la tine cu un buchet de flori, îţi făcea surpize şi te suna mereu atunci când era în oraş cu prietenii săi iar tu nu erai lângă el. Odată ce trece vremea însă, toate aceste mici bucurii devin din ce în ce mai rare. De ce oare?

Stai liniştită, nu se pune problema să nu te mai iubească. Atunci când relaţia este serioasă şi stabilă, bărbaţii au tendinţa de a intra într-o zonă de confort, renunţând la micile atenţii pe care ţi le făcea presupunând că nu mai are nevoie de ele pentru a te cuceri şi nici tu nu mai ai nevoie de aşa ceva, având deja încredere în el.

Citeşte mai multe aici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter