Confesiunile bărbaţilor: cum şi-au convins iubitele să… înghită

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 14:41

Mulţi bărbaţi visează să-şi vadă partenera înghiţind sperma după o partidă incendiară de sex oral? Dar puţini sunt cei care îşi pot convinge iubitele să facă aşa ceva.
În mod surprinzător pentru un bărbat implicat într-o relaţie, înghiţirea spermei nu face relaţia mai superficială sau bazată pe sex, ci mai profundă. Faptul că faci acest lucru pentru iubitul tău, îl face pe el să simtă că eşti o iubită devotată.
Iată ce tactici au avut cei care au reuşit.
„Mai întâi i-am făcut eu ei ceea ce îmi doream să-mi facă şi ea, adică i-am făcut de câteva ori sex oral cât de bine am putut. Abia când a vazut că aş face orice să o satisfac mi-am permis să-i cer ceva atât de intim şi, pentru unii scârbos, cum este să înghiţi sperma.” Alin, 27 de ani.
„Pur şi simplu i-am spus că asta e fantezia mea cea mai mare, să o văd cum înghite sperma mea ca şi cum ar avea cel mai bun gust din lume. Mi-a fost cam ruşine să-i cer aşa ceva, m-am temut să nu se simtă folosită şi m-am mirat că a acceptat atât de repede. A zis că nu o deranjează deloc să inghită. Bineînţeles că nu aş fi ştiu asta niciodată dacă nu îmi făceam curaj să îi zic. Înainte să vă gândiţi că n-o să fie de acord, spuneţi-i ce vă doriţi. S-ar putea să nu i se pare aşa de ciudat.” Dragoş, 25 de ani.
„Prietena mea a refuzat la început. De fapt a fost de acord să încerce şi după prima dată nu a mai vrut din cauza gustului. Mai târziu am aflat că gustul spermei se poate schimba dacă mănânci mai sănătos şi renunţi la anumite lucruri. După ce m-am lăsat de fumat şi de băut cafea gustul s-a schimbat, după spusele ei. Nici acum nu acceptă prea des să înghită, dar când o face e o senzaţie incredibilă.” Tudor, 21 de ani.
„În primul rând trebuie să-i zici, altfel nu are de unde să ştie câ îţi doreşti asta. Dar mai întâi trebuie să îi arăţi că o iubeşti şi că o respecţi şi că vrei să rămâneţi mult timp împreună. Majoritatea nu înghit decât dacă sunt foarte îndrăgostite şi au multă încredere, altfel se tem să nu fie considerate uşoare. Dacă te iubeşte şi are încredere în tine, o femeie face cam orice îi ceri.” Cornel, 28 de ani
„Stiu că sună ciudat, dar am invitat-o să gustăm împreună sperma mea. Când i-am zis prima dată că aş vrea să înghită a luat-o mai mult ca pe o glumă şi mi-a zis că o să înghită după ce înghit şi eu. Aşa că la câteva zile am ejaculat pe sânii ei şi apoi i-am lins. Aşa a acceptat şi ea să guste şi a văzut că gustul nu atât de rău pe cât credea. Mie mi se pare puţin dulce.” Marian, 27 de ani.
„Mereu mi-am dorit să văd o femeie cum înghite sperma mea. Soţia mea a acceptat doar după nuntă şi a făcut-o o singură dată pentru că nu i-a plăcut nici senzaţia, nici gustul şi nici felul cum s-a simţit după. Dar cel puţin m-a ajutat să-mi dau seama că nu e mare lucru. Orgasmul e acelaşi şi dacă înghite şi dacă nu, iar noi nu trăim într-un film porno. Mă simt asatisfăcut şi dacă nu înghite.” Mircea, 33 de ani.
Vezi de ce adoră bărbaţii femeile care înghit!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter