Şocant: Top 4 tradiţii sexuale ciudate din lume

De Diana Zagrean, pe

Toată lumea a auzit de obiceiuri bizare când vine vorba de sexualitate. Dar de la a te păstra virgină până la nuntă sau circumcizie, la a bea sperma sfatului bătrânilor este cale lungă. Iată cele mai ciudate tradiţii sexuale din lume.
Tribul Sambian – bărbaţii beau spermă ca să se cureţe de femei
Acest trib primitiv din Papua, Noua Guinee are un ritual mai mult decât bizar în ceea ce priveşte maturizarea băieţilor din comunitate. Când aceştia împlinesc 6 ani, ei sunt luaţi de lângă mamele lor şi trăiesc în izolare, înconjuraţi numai de bărbaţi timp de aproximativ 10 ani, timp în care sunt supuşi la tot felul de purificări barbare.
Ei trebuie să vomite şi să-şi dea sângele pe nas în repetate rânduri, pentru a scăpa de orice impuritate provenită de la femei.
Apoi sunt hrăniţi cu sperma bătrânilor satului pentru a se întări şi a deveni bărbaţi adevăraţi. După ce li se atribuie o nevastă, aceştia trebuie să repete procedurile dureroase ori de câte ori fac sex şi ori de câte ori nevestele lor sunt la menstruaţie, pentru a se purifica.
În plus, ei sunt învăţaţi că femeile sunt periculoase şi forţaţi să facă sex cu frunze mentolate în nas, pentru a evita să fie prinşi în vraja mirosului organelor genitale feminine, care îi fac slabi.
Nepalezii din Himalaya îşi împart nevestele
Deoarece pământul fertil este greu de găsit în Himalaya, bărbaţii aceleiaşi familii îşi împart o singură nevastă, pentru a nu se ajunge la împărţirea averii şi a pământului între moştenitori.
Pentru a nu apărea disensiuni, fiecare frate are un anumit timp alocat pentru a petrece timp cu soţia ţinută la comun. Aceasta decide perioadele egale în care stă cu un frate sau altul şi ordinea în care aceştia sunt primiţi în dormitorul ei.
Copiii sunt crescuţi tot la comun, astfel, averea rămâne celui mai mare fiu şi o administrează cu toţii.
Citeşte despre alte obiceiuri sexuale ciudate din lume pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter