Cum îţi face sex oral în funcţie de zodie. Află dacă te va satisface

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:53

Bărbaţii au tot felul de poveşti despre cuceririle lor, despre tehnicile lor infailibile de agăţat şi despre beţiile cu băieţii. Despre sexul oral vorbesc mai puţin şi e greu de ghicit care bărbat se pricepe să te încânte şi care habar n-are ce face pe acolo. Află cum îţi face sex oral în funcţie de zodie şi dacă te va satisface.

Berbec

Bărbatul berbec e pasional şi cam smucit în pat. Dacă partea cu pasiunea e bună şi o tăvăleală cu un bărbat carismatic şi puternic te excită, când vine vorba de sex oral…ei bine, ai nevoie de mai multă..delicateţe. Trebuie să ai mare grijă, dacă te muşcă sau te bruschează, să nu-i răneşti orgoliul. El e convins că e un adevărat expert şi-i vei frânge inima.

Taur

Taurul este destul de mofturos, în sensul că nu trebuie să îl deranjezi, odată ce aţi început partida de sex. Trebuie să-l laşi în ritmul lui – care e unul destul de lent – şi să nu-l scoţi din rutina lui, la care ţine foarte mult. Cam la fel se va comporta şi când îţi oferă un sex oral. Va fi ca la carte, nimic surprinzător şi nimic greşit.

Gemeni

Bărbatul Gemeni apreciază o femeie care ştie să aducă distracţia în dormitor. Dacă la capitolul poziţii, nativul din gemeni este foarte variat şi iubeşte diversitatea, la sex oral s-ar putea să nu mai fie atât de…”vorbăreţ”. Dacă vezi că nu îţi place vreo mişcare, schimbă unghiul, râzi, fă ceva destul de evident ca să se prindă, dar nu prea brutal, ca să nu-i strici cheful. Nu se supără dacă primeşte câteva indicaţii.

Rac

Racul are o viziune provocatoare în privinţa sexului oral, aşa că adoră orice scenariu sexy în care incorporezi partida. Îmbracă-te într-un personaj de film, sau te poţi preface că eşti o hoaţă sexy care profită de el. Orice ai face după „momentul artistic” va fi minunat si el te va rasplati cu un cunilingus ca la carte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter