De ce ar trebui să ai un iubit mai tânăr ca tine

De Mia, pe

Încă de tinere încercăm să căutăm un bărbat ceva mai matur, independent şi care să se descurce din punct de vedere financiar. Dar viaţa ne învaţă mereu că bărbaţii se maturizează mai greu ca femeile. Aşa că de ce nu ai încerca şi o relaţie cu un bărbat ceva mai tânăr? Iată cum ar mai putea fi motivată o astfel de experienţă:
În societatea în care am crescut, am fost învăţate că bărbatul cu care avem o relaţie trebuie să fie mai mare sau aproximativ de aceeaşi vârstă cu noi… dar vârsta cronologică nu „rezolva” problemele cu imaturitatea, de exemplu. Un bărbat de 27 de ani poate fi la fel de înţelept ca unul de 37, totul depinde de experienţele de viaţă prin care a trecut.

Nu îi pasă de vârstă

Tu ai fi singura din relaţie care se gândeşte la anii trăiţi – că sunt mai mulţi sau mai puţini. Bărbaţilor nu prea le pasă de vârstă, ci alţii sunt factorii care te fac atrăgătoare în ochii lor. Mai degrabă, un bărbat s-ar simţi mândru că a reuşit să fie cu o femeie adevărată.

S-a plictisit de fetele de vârsta lui

Cel mai des invocat motiv de un bărbat care îşi doreşte o relaţie cu o femeie mai în vârstă ca el este că s-a săturat de cele de vârsta lui. Toate se poartă mai mult sau mai puţin la fel, iar el caută ceva mai mult de atât, caută pe cineva care poate împărtăşi mai multă experienţă şi de la care are ceva de învăţat.

Este atras fizic de tine

Bărbaţii nu sunt în căutarea modelelor din revistele de modă – ştim cu toţii că ele nu arată în realitate chiar atât de bine. Dacă vrea să înceapă o relaţie cu tine, nu este în căutarea unei fătuci tinere cu sâni tari şi fund obraznic. Chiar dacă nu mai arăţi la fel ca la 20 de ani, asta nu înseamnă că nu este atras de tine fizic, din contră. În plus, tu ştii mai bine ce îţi place, ce te excită şi cum să te simţi bine. În plus, tu ai mai multă încredere în tine faţă de femeile de vârsta lui, iar asta este foarte atractiv pentru el.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter