Sex: Cum face dragoste după culoarea preferată

De Diana Zagrean, pe

Dacă nu ştiai, culoarea preferată a unui bărbat spune foarte multe despre personalitatea lui şi nu numai. Felul în care se comportă în pat poate fi ghicit în funcţie de alegerea cromatică. Iată adevărul despre cum face sex după culoarea preferată.
Maro
Bărbaţii care preferă tonurile neutre, care te duc cu gândul la forţele telurice şi fermitatea pământului sunt la fel de senzuali şi în pat. De multe ori ei au tendinţe spre promiscuitate şi să nu te mire dacă nu eşti singura femeie din lista lui. Dacă tocmai ai întâlnit un tip a cărui garderobă este dominată de tonuri de maro, auriu şi bej, te poţi aştepta la nişte zguduiri în scoarţa terestră mai pe seară.
Sex: Cum face dragoste după culoarea preferată
Albastru
Bărbaţii care iubesc albastrul sunt romantici incurabili şi, foarte des, introvertiţi, deci trebuie să ai mare grijă să nu îi frângi inima. Pe de altă parte, nu te lăsa înşelată de atitudinea timidă. În pat, bărbaţii care preferă albastrul sunt amanţi atenţi şi pricepuţi. Energia lor sexuală atinge profunzimi oceanice, deci trebuie să te pregăteşti pentru valuri de plăcere intensă.
Sex: Cum face dragoste după culoarea preferată
Roşu
Aşa cum bănuiai, tipii care preferă roşu sunt la fel de energici în pat cum sunt şi în societate. Energia lor sexuală este vulcanică şi rezistenţa lor nu cunoaşte limite. Dacă vrei să te înscrii la un maraton sexual, el este bărbatul visurilor tale. Nu oboseşte şi nu te vei plictisi. Ca şi focul din interiorul pământului, bărbatul care preferă roşul arde la intensităţi mari şi nu se stinge repede.
Sex: Cum face dragoste după culoarea preferată
Pastel/alb
Bărbaţii care preferă tonurile vaporoase şi pastel sunt exact ca aerul în pat. Tandri şi sensibili, ei vor petrece ore întregi pregătind terenul cu un preludiu lung şi suav. Dacă eşti genul mai aventuros, nu vei aprecia partidele cu tipul de mai sus, care nu se grăbeşte şi are multă răbdare să exploreze fiecare părticică şi aluniţă a ta. Merită o şansă dacă vrei o noapte romantică, răcoroasă şi plină de atingeri fine.Sexul cu el va fi o adiere suavă şi o boare de prospeţime curată. Nu te aştepta să clocotească de testosteron. El arde la foc mic.
Sex: Cum face dragoste după culoarea preferată
Verde
Bărbatul care preferă verdele este cerebral şi calculat, atât în viaţă, cât şi în pat. Dar să nu cumva să crezi că asta înseamnă monotonie în dormitor. Te va surprinde cu multe idei năstruşnice şi poziţii ciudate. Aventura şi ineditul sunt două dintre elementele esenţiale ale unei nopţi cu tipul a cărui culoare preferată este verdele. Proaspăt şi rezistent la ..uzură, el vrea mereu să experimenteze, deci să nu te mire propunerile lui îndrăzneţe, care te fac să vezi stele verzi.
Sex: Cum face dragoste după culoarea preferată
Galben
Bărbaţii a căror culoare favorită este galbenul sunt puţini şi periculoşi. Nu se spune degeaba că galbenul este culoarea geloziei. În pat, tipul ăsta este puţin agresiv, dar nu mânat de pasiune, ca cel roşu, ci de posesivitate. Dacă îţi plac poziţiile care implică mult contact şi îmbrăţişări foarte strânse, el este alesul. În dormitor vei avea parte de încleştări dramatice şi pasiune fierbinte, dar ai grijă la preludiu, deoarece îl interesează mai degrabă propria plăcere.
Sex: Cum face dragoste după culoarea preferată
Roz/Mov
Bărbatul a cărui culoare preferată este rozul are o sexualitate cel puţin duală. Dacă ai impresia că se uită insistent după alţi oameni pe stradă, probabil că nu se uită numai la femei. Rozul este, prin excelenţă o culoare feminină şi un tip care îşi alege astfel de tonuri nu te va dezamăgi al capitolul înţelegere a nevoilor. El ştie foarte bine ce îşi doreşte o femeie în pat, la fel de bine cum ştie ce vor bărbaţii. Va fi creativ şi va experimenta mult cu poziţii, preferata lui fiind doggy style.
Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter