Sex: De ce îşi înşală bărbaţii iubitele?

De Adina Radu, pe

Se înţeleg bine, au o relaţie de lungă durată, serioasă şi se simt bine împreună. Ea îl iubeşte, el o iubeşte. Şi totuşi el îşi dă din când în când întâlniri cu alte femei, cu care se sărută sau face sex. De ce o înşală, dacă o iubeşte?
Experţii sexologi încearcă să desluşească „misterul” relaţiilor şi spun că într-o relaţie, sentimentele de iubire – sau lipsa lor – nu sunt cele care împing un bărbat să fie infidel. Motivele sunt diferite şi chiar dacă există dragoste în cuplu, un bărbat tot ar putea să îşi înşele partenera.
Vrea varietate
Chiar dacă este fericit în relaţia sa şi îşi iubeşte partenera, fie prietenă sau soţie, un bărbat care îşi doreşte varietate, va avea varietate şi noi experienţe alături de alte femei.
Surprinzător: Ce te face sexy în mintea unui bărbat
Vrea să se simtă în control
Dacă nu simte că deţine controlul în relaţia voastră – adică este ţinut sub papuc de către tine – are nevoie să câştige teren. Cum poate face asta dacă nu fiind „şeful” într-o altă relaţie? Comportamentul său nu este corect nici faţă de tine, nici faţă de cealaltă femeie, însă el se va simţi în control astfel.
Sex: 6 semne că vrea să se joace cu tine
Evită intimitatea
Mulţi bărbaţi se simt constrânşi de şi se tem de relaţiile serioase, aşa că încearcă să păstreze lucrurile cât mai simple cu putinţă. Un bărbat păstrează distanţa între el şi iubita sa fiindu-i infidel. Astfel, nu se va baza în totalitate pe persoana cu care are o relaţie, crezând că astfel nu va fi rănit şi nu va suferi dacă relaţia se va destrăma.

Află mai multe motive pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter