Sex: De ce sunt bărbaţii infideli şi ce poţi face pentru a preveni asta

De DinDragoste.unica.ro, pe

Nu cred să existe cale mai bună de a evita infidelitatea partenerului decât o relaţie fericită şi împlinită din toate punctele de vedere. Sentimentul de vină pe care îl are chiar şi contemplând posibilitatea de a te înşela, poate fi în acest caz suficient de puternic pentru a-l ţine departe de posibilele escapade romantice în afara căminului. E un sentiment mult mai puternic decât frica de a te pierde. Frica de a te răni.
Cu toate acestea, nu exista o cale suta la suta sigura prin care poti sa iti convingi partenerul sa nu calce stramb din slabiciune sau nebunia unui moment in care se afla la locul nepotrivit. Prin urmare, vom incerca impreuna sa analizam cauzele infidelitatii si ulterior sa gasim si cateva solutii.
Motivul cel mai des intalnit pentru care unul dintre parteneri inseala este cel al constientizarii finalitatii relatiei sau a pierderii interesului pentru latura romantica a acesteia. Oricare ar fi cazul, lucrurile sunt cat se poate de clare: cel care inseala nu se mai simte bine in cadrul cuplului si incearca altceva nou. E plictisit si vrea sa iasa din rutina.
În cuplu: Cum faci un sex-tape reuşit?
Sex: De ce sunt bărbaţii infideli şi ce poţi face pentru a preveni asta
O alta cauza este oportunitatea. Poate fi vorba de o colega de la birou, o fosta colega de liceu cu care discuta pe Facebook sau chiar o straina cu care s-a intalnit in timp ce era la bere cu prietenii. Emotia starnita de interesul unei alte femei este puternica, il face sa se simta dorit. Poate ceda sub impulsul acestei emotii de moment sau a catorva pahare de vin sau bere in plus.
Un al treilea motiv pentru care un barbat isi inseala partenera este suferinta emotionala. Fie ca e vorba de o cearta serioasa sau de o viata de cuplu nesatisfacatoare, barbatii adeseori se angajeaza in comportamente distructive oarecum in compensatie. Va incerca orice pentru a scapa de durerea emotionala: alcool, droguri, poate chiar o aventura cu o alta femeie.
Citeşte continuarea pe DinDragoste.unica.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter