Cele mai sexy seturi de lenjerie intimă pentru jocuri erotice de sărbători

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 14:38

S vine de la Sărbători dar şi de la Sex. Profită de cele câteva zile libere de Crăciun şi Revelion ca să aprinzi pasiunea cu jocuri erotice şi mai ales…

… cu un set de lenjerie intimă pe placul iubitului tău!

Transformă-ţi iubitul într-un Moş Crăciun special şi oferiţi-vă un cadou reciproc cât se poate de special şi sexy! Pentru asta ai nevoie de unul din seturile de lenjerie intimă de mai jos, în funcţie de preferinţele tale/voastre!

Jocuri erotice de Sărbători

De Crăciun şi Revelion este perioada perfectă să încercaţi aceleaşi jocuri erotice, dar de sezon. Costumaţi-vă – el în Moş Crăciun, tu în Crăciuniţa sexy, tânăra cu dorinţe sexuale de îndeplinit sau şcolăriţă aparent inocentă.

Cele mai sexy seturi de lenjerie intimă

Satin, broderie si portjartier – combinaţia perfectă pentru sex în nopţile de iarnă, mai ales în zilele libere de sărbători. Înlocuieşte satinul alb, potrivit mai mult noptilor de nuntă, cu satinul roşu sau negru mult mai incitant de altfel. Pentru mai multă fineţe, adaugă broderie sau dantelă de o altă culoare şi, pentru un accent chiar erotic, ataşează portjartiere. Alege varianta care ţi se potriveşte: sutien cu push-up, sutien prins după gât sau corset.

Seturile de genul acesta sunt potrivite rolului erotic de tânără care îl aşteaptă pe Moş Crăciun al ei să-i îndeplinească toate dorinţele… sexuale!

Cele mai sexy seturi de lenjerie intimă pentru jocuri erotice de sărbători

Dantelă, eleganţă, transparenţă
– sunt cuvintele care descriu cel mai bine seturile simple dar extreme de sexy, din dantelă şi material care lasă pielea să se vadă doar atât cât să îi pună iubitului tău imaginaţia în mişcare. Alege o rochiţă sexy în bretele, puţin transparentă şi cu un slip minuscul pe dedesubt, un maiou transparent care urmăreşte linia sânilor şi un slip Brazilian sau un set cu portjartier.

Dacă alegi să te îmbraci aşa pentru o noapte special de sărbători, încearcă rolul erotic de şcolăriţă aparent inocentă.

Cele mai sexy seturi de lenjerie intimă pentru jocuri erotice de sărbători

Puf alb, materiale textile, tanga – adică exact ce ai nevoie pentru un set de lenjerie intimă 100% de sezon. Cu un astfel de set, categoric îl atragi pe Moş Crăciunul tău în jocul erotic al sexului pe roluri, unde tu ai rolul de Crăciuniţă sexy. Dacă poţi, încearcă şi o căciulă ca cea din imagine!

Cele mai sexy seturi de lenjerie intimă pentru jocuri erotice de sărbători


Ţie care set ţi se pare cel mai frumos sau mai potrivit?

Foto:  shop.unica.ro, Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter