Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor petrece Crăciunul în Chișinău

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 iulie 2022, 15:45

Artiștii Cleopatra Stratan (18 ani) și Edward Sanda (23 de ani) s-au logodit în ziua în care solista a împlinit 18 ani. Anul acesta, sărbătorile de iarnă le vor petrece în Chișinău.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor petrece Crăciunul în Chișinău

„Anul acesta mă aflu puțin mai departe de familia mea, dar alături de noua familie. Avem multe planuri împreună. Vrem, eu și Cleopatra, să ne creăm primele noastre ritualuri de sărbători.

Să participăm amândoi la pregătiri. De exemplu, noi am lansat piesa Cozonac, dar nu știm niciunul să-l facem. Poate încercăm acum!”, a dezvăluit Edward Sanda.

Pe lângă cele menționate anterior, perechea vrea să împodobească bradul și să petreacă mai mult timp împreună. Mai ales după acest an în care s-au văzut destul de rar, din cauza distanței, dar și din cauza restricțiilor de călătorie.

„Ne vom relaxa uitându-ne la filme, Singur acasă va fi sigur pe lista noastră, știu că și Cleopatrei îi place filmul. Și abia aștept să descopăr obiceiuri diferite, specifice locului, pentru că urmează să mă bucur și de sărbătorile pe rit vechi.”

Edward a dezvăluit și puțin din surpriza pe care el și logodnica lui o au în plan, special pentru fanii lor. „Ne gândeam să ținem un concert online, să ne înregistrăm cântând mai multe piese, începând de la cele ale noastre, până la colinde.

Sperăm să fie un cadou frumos”, a încheiat artistul, care a lansat recent piesa Scântei în mintea mea, prima dintr-o serie de 5 cu un sound urban și influențe trap.

Când se vor căsători și cine vor fi nașii lor?

„Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București. Luna de miere încă nu ne-am hotărât [unde va fi].

Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!”, a spus Edward Sanda pentru Impact.ro. Potrivit Click!, nașii perechii vor fi comediantul Dan Badea și soția lui, Mădălina.

„A fost dragoste la prima vedere. Edward m-a cucerit cu modul în care se uită la mine. Mă face să mă simt artistă. Este genul de bărbat care te face să strălucești”, povestea Cleopatra Stratan în urmă cu ceva timp.

Foto: PR / Instagram

Sursă: PR

Citește și:

Când se vor căsători Cleopatra Stratan și Edward Sanda și cine vor fi nașii?

Prima declarație a lui Pavel Stratan după logodna Cleopatrei cu Edward Sanda

Când se vor muta Cleopatra Stratan și Edward Sanda împreună?

Vezi şi locuri de vizitat în Chișinău – cele mai cunoscute atracții turistice!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter