Fiica Amaliei Enache, Alma, își dorește o „frățioară”

De Adelina Duinea, pe

De 20 de ani, Amalia Enache (42 de ani) oferă cele mai noi și importante informații din spatele pupitrului știrilor Pro TV. De 4, știrista este mamă. Fiica Amaliei, Alma, își dorește de la Moș Crăciun „pantofi cu toc, un curcubeu și o rochie curcubeu”.

Fiica Amaliei Enache, Alma, își dorește o „frățioară”

„Eu nu-i mai am nici pe tata, nici pe mama, ceea ce e foarte greu. Și-atunci mă agăț foarte mult de amintirile din copilărie în preajma Crăciunului. La noi în familie sărbătorile, toate, și Crăciunul în mod special, erau foarte importante.

Noi n-am fost o familie în care să fim împrăștiați care încotro și sunt 4 ani deja de când Crăciunul meu a prins din nou bucurie. (…) Pe bunic [Alma] l-a prins, dar prea puțin ca să-și mai aducă aminte. Era foarte mică.

Dar am avut un Crăciun și cu tatăl meu și avem în fotografii și în video și, pe de o parte, eu mi-am pierdut familia mea de dinainte, dar mă bucur de familia pe care o am acum”, a spus Amalia, pentru Vorbește Lumea.

Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, Amalia nu-și va petrece sărbătorile de iarnă alături de fratele ei.

„Eu și fratele meu, mai ales după ce ne-am pierdut părinții, oriunde am fost, făceam tot posibilul să fim împreună de Crăciun. În schimb, pe acesta îl vom face prin ochii Almei, cu bucuria ei. (…)

Vom fi în formulă de trei, eu, Alma, tatăl și spiridușul și Moșul vor ajuta și ei”, a continuat. Întrebată dacă-și mai dorește o „frățioară”, Alma a spus: „Daa”. „Și o să mă împarți? Că știi că va trebui să dorm și cu bebelușa și … da?!”.

Întrebată ce-și dorește de Crăciun, Amalia a mai spus: „Sunt în punctul ăla în care pare că pentru mine îmi doresc din ce în ce mai puține. Am ajuns la vârsta asta la care ne spunem: «Sănătoși să fim că pe restul le facem». Mă voi bucura și eu să-mi deschid cadoul de Crăciun. Las să mă surprindă.”

Foto: Instagram

Citește și:

Viviana Sposub a cunoscut-o pe mama lui George Burcea. Perechea se află acum în Botoșani

Claudia Pătrășcanu, declarații în lacrimi despre custodia fiilor ei după divorț

Fiica lui Arnold Schwarzenegger a împlinit 31 de ani. Katherine a devenit mamă anul acesta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter