Ce planuri are Monica Tatoiu pentru sărbătorile de iarnă

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 15 septembrie 2022, 23:13

În a doua zi de Crăciun, Monica Tatoiu (64 de ani) va pleca în Bonaire, unde va sta timp de aproape o lună. Intrată în direct în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Monica a vorbit despre planurile sale pentru sfârșitul anului 2020 și începutul anului 2021.

Ce planuri are Monica Tatoiu pentru sărbătorile de iarnă

„Plec în Bonaire. Nu vă imaginați că la mine vacanțele sunt cum sunt la voi când mergeți să vă relaxați. Eu mă duc să citesc, să scriu. Scriu o carte, am un blog, fac analize politice.

România se vede mult mai bine de departe. (…) Tot timpul sunt cu gândul acasă. Plec pe 26 decembrie. (…) În Bonaire e cea mai mare populație de flamingo din lume.

În fiecare an, de patru ani, în ianuarie mergeam acolo și făceam revelionul în Curaçao, dar anul ăsta Curaçao este închis pentru că au o incidență foarte mare a coronavirusului. (…) Bonaire este o rezervație naturală și, ca să o folosești, (…) nu poți depăși un anumit număr de turiști”, a declarat.

Anul trecut, în această vacanță, Monica a fost însoțită și de fiul ei, Victor (25 de ani). Nu și anul acesta. „El lucrează la o companie. Nu și-a deschis compania lui acum pentru că se plătesc taxele pe anul acesta și pe 4-5 ianuarie o să aibă compania lui.

Face boxe, dar de-alea scumpe pentru cei care au ureche muzicală. Eu nu înțeleg. (…) El rămâne în România. Vi-l las. El este anti-TV. (…) El e artist. Eu stau până pe 22 ianuarie în Bonaire. Pe 23 vin acasă. Fac 14 februarie, aniversarea căsătoriei, acasă, la biserică, mergem din nou, dacă ne-or lăsa.

Asta este o problemă anul acesta. Numai la Revoluție n-am fost de Crăciun la biserică, la catolici, la slujbă. Anul ăsta o să mă întâlnesc cu Dumnezeu la mine-n curte. Și pe 27 februarie mă întorc pe insula Réunion”, a mai spus.

Foto: Facebook

Citește și:

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Crăciun în Republica Moldova. Ce mâncăruri vor găti?

Cum își va petrece Ramona Gabor Crăciunul? Modelul locuiește de 10 ani în Dubai

Mandy Moore, despre al treilea trimestru de sarcină: „Totul s-a schimbat brusc”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter